mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Bad vaizdo kokybė spausdinant nuotraukas įterptais PDF's

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 05:36
Naujas Narys

Default Bad vaizdo kokybė spausdinant nuotraukas įterptais PDF's

Tikėdamiesi kas nors gali padėti man su mano inexperiance.

Aš savo mažų užsakymų paštu bendrovės ir sukūrė keletą brochres aš iki šiol, kurį aš esu laiminga su tuo metu, kai galiu konvertuoti failus į PDF ųjų iki tada siųsti spausdintuvai Manau, kad aš praranda savo nuotraukų kokybę. Todėl mano brochres nuotraukos spausdinimo taip, kaip ką tik galima apibūdinti kaip "grūdėtas".

Dabar aš žinau, vaizdai geros kokybės, kai aš juos spausdinti ne tiesiai prie kompiuterio jie atrodo puikiai.

Bet patarti ar padėti!
Old Birželis 30, 2009, 03:40
Donorų grupės

Default Bad vaizdo kokybė spausdinant nuotraukas įterptais PDF's

Look at this article:

http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6

Manau kuriate šių PDF failų su Acrobat ir ne Word arba OpenOffice?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Loosing Vaizdo kokybė per keletą USB extender? VNani General Hardware Chat 3 7 birželis 2009 14:18
Google vaizdų paieška, kad filtrai vaizdai pagal spalvą KanoakaVirus Naršyklėms & FTP Klientai 1 Kovas 23, 2009 14:57
Iexplore.exe-Bad image ir rundll32.exe-Bad image verasop Virus, Spyware & Security 7 25 rugsėjis 2008 20:08
Noriu kokybė ne kiekybė ... ashaiba Sound, Speakers & MP3 Players 3 23 vasaris 2008 14:13
Spausdinimo problemos Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 spalis 2007 12:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.