![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikėdamiesi kas nors gali padėti man su mano inexperiance. Aš savo mažų užsakymų paštu bendrovės ir sukūrė keletą brochres aš iki šiol, kurį aš esu laiminga su tuo metu, kai galiu konvertuoti failus į PDF ųjų iki tada siųsti spausdintuvai Manau, kad aš praranda savo nuotraukų kokybę. Todėl mano brochres nuotraukos spausdinimo taip, kaip ką tik galima apibūdinti kaip "grūdėtas". Dabar aš žinau, vaizdai geros kokybės, kai aš juos spausdinti ne tiesiai prie kompiuterio jie atrodo puikiai. Bet patarti ar padėti! |
|
| |||
| |||
| Look at this article: http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6 Manau kuriate šių PDF failų su Acrobat ir ne Word arba OpenOffice?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Loosing Vaizdo kokybė per keletą USB extender? | VNani | General Hardware Chat | 3 | 7 birželis 2009 14:18 |
| Google vaizdų paieška, kad filtrai vaizdai pagal spalvą | KanoakaVirus | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Kovas 23, 2009 14:57 |
| Iexplore.exe-Bad image ir rundll32.exe-Bad image | verasop | Virus, Spyware & Security | 7 | 25 rugsėjis 2008 20:08 |
| Noriu kokybė ne kiekybė ... | ashaiba | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 23 vasaris 2008 14:13 |
| Spausdinimo problemos | Slnaarasm | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 spalis 2007 12:47 |
| Temos įrankiai | |
| |