mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Bad imagine de calitate, atunci când imprimarea imaginilor integrate în format PDF de

Reply

Thread Tools
Old 23 iunie 2009, 05:36
Noile state Group

Speranta poate cineva să mă ajute cu inexperiance mea.

I own un mic mail pentru societate şi care au proiectat câteva brochres eu până acum, care sunt fericit, cu toate acestea, atunci când i se transforme orice fişiere PDF pentru a lui de a trimite apoi la imprimante Cred că i-am pierdut calitatea mea de imagini. Prin urmare, imaginile de la mine în brochres sunt de imprimare ca ceea ce i se poate doar descrie ca fiind "grăunţos".

Acum stiu imaginile sunt de calitate bună ca atunci când am să le imprimaţi direct de pe PC-ul meu de pe ele arata bine.

Orice recomanda sau ajuta!!!
Old 30 iunie 2009, 03:40
Grupul de donator

Uită-te la acest articol:

http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6

Presupun că doriţi să creaţi aceste fişiere PDF cu Acrobat şi nu Word sau OpenOffice?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.