![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Speranta poate cineva să mă ajute cu inexperiance mea. I own un mic mail pentru societate şi care au proiectat câteva brochres eu până acum, care sunt fericit, cu toate acestea, atunci când i se transforme orice fişiere PDF pentru a lui de a trimite apoi la imprimante Cred că i-am pierdut calitatea mea de imagini. Prin urmare, imaginile de la mine în brochres sunt de imprimare ca ceea ce i se poate doar descrie ca fiind "grăunţos". Acum stiu imaginile sunt de calitate bună ca atunci când am să le imprimaţi direct de pe PC-ul meu de pe ele arata bine. Orice recomanda sau ajuta!!! |
|
| |||
| |||
| Uită-te la acest articol: http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6 Presupun că doriţi să creaţi aceste fişiere PDF cu Acrobat şi nu Word sau OpenOffice?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |