мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Лоша квалитета слике приликом штампања слике уграђених у ПДФ-а

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 05:36
Нови члан групе

Default Лоша квалитета слике приликом штампања слике уграђених у ПДФ-а

Надајући неко може помоћ мене са мојим инексперианце.

Имам малу фирму маил наручити и дизајниран је неколико броцхрес себе до сада које сам задовољна, медјутим, кад сам било које датотеке претворити то ПДФ-а до тада послати на штампача Мислим да сам губљења квалитета моје слике. Зато је слика у мојој броцхрес су штампу вањска страна као што ја могу само описати као 'зрнаст'.

Сада знам су слике добре квалитета као кад сам их равно штампај офф мој пц они изгледају у реду.

Свеједно саветовати или помоћи!
Old 30. јуни 2009, 03:40
Донаторска Група

Default Лоша квалитета слике приликом штампања слике уграђених у ПДФ-а

Погледајте овај чланак:

хттп://ууу.адобепресс.цом/артицлес/а...98126&секНум=6

Претпостављам сте стварању ове са Ацробат ПДФ датотеке, а не Уорд или ОпенОффице?

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Имаге губитка квалитета путем УСБ Виа̨еструки Екстендерс? ВНани Генерал Хардуаре Цхат 3 7. јуна 2009 14:18
Гоогле претрага слика које филтере слике по боји КаноакаВирус Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 23 март 2009 14:57
Иексплоре.ексе-лоше слике и рундлл32.ексе-Бад Имаге верасоп Вирус, Спыуаре и безбедност 7 25. сеп 2008 20:08
Желим квалитет не квантитет ... асхаиба Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 23 фебруар 2008 14:13
Тампањем Слнаарасм Дигитал Имагинг & Штампачи 1 10 октобар 2007 12:47
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц