менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Низька якість зображення при друці зображень вбудованих в PDF's

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 05:36
Нові члени групи

Default Низька якість зображення при друці зображень вбудованих в PDF's

Сподіваючись хтось може допомогти мені в inexperiance.

Я власник невеликої компанії поштою і розробили кілька brochres себе до цих пір, яку я задоволений, однак, коли я конвертувати будь-які файли PDF на те, щоб відправити принтери Мені здається, я втрачаю якість мого зображення. Тому фотографії в моєму brochres друку в якості, що я можу охарактеризувати лише як "зернистим.

Тепер я знаю, зображення гарної якості при друці їх залишити ході мого ПК вони виглядають чудово.

Будь-які консультації або допомогу!
Old 30 червня 2009, 03:40
Донор групи

Default Низька якість зображення при друці зображень вбудованих в PDF's

Подивіться на цю статтю:

http://www.adobepress.com/articles/a...98126&seqNum=6

Я припускаю, що ви створюєте ці PDF файлів Acrobat, а не Word або OpenOffice?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Втрачаючи якість зображення через кілька подовжувачем USB? VNani Генеральний обладнання чат 3 7 червня 2009 14:18
Пошук зображень Google, що фільтри зображень за кольором KanoakaVirus Веб-браузери & FTP-клієнти 1 23 березня 2009 14:57
Iexplore.exe-Bad Image і rundll32.exe-Bad Image verasop Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 7 25 вересня 2008 20:08
Я хочу якість, а не кількість ... ashaiba Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 23 лютого 2008 14:13
Проблеми друку Slnaarasm Digital Imaging & Принтери 1 10 жовтня 2007 12:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.