![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zdá se, že s serval namátkového havaruje hned a na modré obrazovce jeho rčení Bad Pool Header?
| |||
| |||
| Bad_Pool_Header napsané na modré obrazovce, zatímco běží XP? (Jen se ptám já vím, co jsem o tom xD) To může být způsobeno Hardware chyby (Wireless karty, tiskárny atd.) nebo chyby řidiče. Měli byste stáhnout SP2 na systém postavený před tím, než byl propuštěn - zdánlivě společné věci .. Zkuste stáhnout nejnovější ovladače pro všechny hardware (datováno od 1. května 2004 .. ale to by neměl být problém už) na jiném počítači, uložte je na Memory Stick nebo CD, cokoliv, a pak je nahrát na problém počítač. BTW, nevím, z první ruky, ale mám přítele, který měl stejný problém na chvíli zpět .. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Content-Přípravy v záhlaví (PHP problém) | pmcg03 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 31. května 2009 14:12 |
| Můj strýc chce bazén liga internetové stránky | HistoryGirl | Web Design, hosting & SEO | 4 | 8. listopad 2007 18:22 |
| Thread Nástroje | |
| |