Bad πισίνα κεφαλίδων;;; Bad_Pool_Header γραμμένο σε μια μπλε οθόνη ενώ λειτουργεί XP;
(έλεγχος μόνο ξέρω τι είμαι σε περίπου xD)
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε σφάλματα υλικού (Ασύρματη κάρτα, εκτυπωτή κ.λπ.) ή σφάλματα οδηγού.
Μήπως download SP2 σε ένα σύστημα που κατασκευάστηκε πριν από κυκλοφόρησε - προφανώς μια κοινή αιτία ..
Δοκιμάστε το κατέβασμα όλων των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό σας (με ημερομηνία μετά την 1η Μαΐου 2004 .. αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα πια) σε διαφορετικό υπολογιστή, να τα αποθηκεύσετε σε ένα memory stick ή cd, όποια κι αν είναι, και στη συνέχεια τα φορτώνουν επί του προβλήματος υπολογιστής.
BTW, δεν ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά έχω ένα φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα λίγο πίσω ..
Το σύστημά μου: FordyPC Processor (s): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Motherboard: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | Μνήμες: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Κάρτα γραφικών (ες): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB | Κάρτα Ήχου:
| Hard Drive (s): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optical Drive (s): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Υπόθεση / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W | Ψύξη: Χρηματιστήριο | Network / Internet: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (ες): 2 x Acer P193WAd | Operating System (s): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |