mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Bad Pool antraštė?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2008, 01:17
Donorų grupės

Man atrodo, kad Gruodžio Serval atsitiktinės avarijos metu ir po jo mėlynas ekranas sakydamas Bad Pool antraštė?

Ar kas nors paaiškinti, kas tai yra?

Ian

Mano sistema: Blaster

Procesorius (-iai):
Intel Q6600 2.40GHz, 1066MHz, 8MB cache
Pagrindinė plokštė:
RAM atmintis:
2048MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM
Graphics Card (-ai):
128MB ATI ® Radeon ™ HD Pro 2.400
Garso plokštė:
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Kietasis diskas (-ai):
500GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive
Optical Drive (s):
16x DVD + / - RW Drive
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Wired
Monitorius (-ai):
Dviguba Dell 17 "
Operacinė sistema (-os):
"Windows Vista"
Old Birželis 11, 2008, 09:55
Donorų grupės

Bad_Pool_Header parašyta mėlyname ekrane, o veikia XP?

(tik tikrinti žinau, ką aš apie maždaug xD)

Tai gali būti dėl įrangos klaidos (wireless card, spausdintuvas ir tt) arba vairuotojo klaidas.

Ar Atsisiųsti SP2 sistema pastatytas prieš jį buvo išleistas - matyt, bendras reikalas ..

Pabandykite atsisiųsti naujausias tvarkykles, skirtas visiems jūsų aparatinės įrangos (nuo 2004 m. gegužės 1 .. Tačiau tai neturėtų būti problema daugiau) į kitą kompiuterį, juos įrašyti į atminties kortelę arba cd, bet ir tada įkelti juos į problemą kompiuteris.

BTW, I don't know iš pirmų rankų, bet turiu draugą, kuris turėjo tą pačią problemą, o atgal ..
Old Birželis 11, 2008, 10:38
Donorų grupės

http://support.microsoft.com/kb/934177/en-us

Galėtų padėti
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.