Bad Pool Header? Bad_Pool_Header rakstīts uz zilā ekrāna, kamēr darbojas XP?
(tikai pārbaude es zinu, ko es par par to xD)
To var radīt Hardware kļūdas (Wireless karte, printeru uc) vai vadītāja kļūdas.
Vai Jūs lejupielādējat SP2 uz sistēmu, kas uzbūvēti pirms tam tika atbrīvots - acīmredzot kopējā iemesls ..
Mēģiniet lejupielādēt jaunāko draiveri, lai visi jūsu aparatūra (datēts pēc maijs 1, 2004 .., bet nevajadzētu būt problēma vairs) uz citā datorā, saglabājiet tos Memory Stick vai cd, neatkarīgi, un tad slodzi tos tālāk problēmu dators.
BTW, es nezinu, no pirmavotiem, bet man ir draugs, kas bija tāda pati problēma, kamēr atpakaļ ..
Mana sistēma: FordyPC Processor (s): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Motherboard: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM Operatīvā atmiņa: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Graphics Card (s): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB | Sound Card:
| Hard Drive (s): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optical Drive (s): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W | Dzesēšana: Stock | Tīkla / Internets: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (s): 2 x Acer P193WAd | Operating System (s): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |