![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu par a fi cu serval avariază aleator acum şi pe ecran albastru sa spun Bad Pool Header?
| |||
| |||
| Bad_Pool_Header scris pe un ecran albastru în timp ce rulează XP? (doar verificarea ştiu ce am de pe despre xD) Aceasta poate fi cauzată de erori de hardware (Wireless carte, imprimanta etc) sau driver erori. Te-ai descărca SP2 pe un sistem construit înainte de aceasta a fost eliberat - aparent o cauza comună .. Încercaţi să descărcaţi mai recente drivere pentru toate componentele hardware (după data de 1 mai 2004 .. dar că nu ar trebui să fie o problemă mai) pe un alt computer, salvaţi-le la un memory stick sau CD-ul, indiferent, apoi încărcaţi-le pe la problema computer. BTW, nu stiu din prima mana, dar am un prieten care a avut aceeaşi problemă în timp ce o înapoi .. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Marcaje |