kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

BGMonitor.exe indításkor [naplók és Képernyőkép]

Reply

Téma eszközök
Old Március 4, 2009, 15:35
SPL
Új tag Csoport

Default BGMonitor.exe indításkor [naplók és Képernyőkép]

Sem SuperAntiSpyware vagy Malwarebites van pickinng el. Annak alapján, amit láttam a Google-tól ez a program nagyon rossz. Van-e olyan módon, hogy vegye el ezt anélkül, hogy újra a rendszert?

Naplók:

Kód:
SUPERAntiSpyware Scan Napló
http://www.superantispyware.com
Generálva 03/04/2009 at 01:37 Application Version: 4/25/1014 Core szabályzat Database Version: 3784 Trace szabályzat Database Version: 1741 Scan Type: Quick Scan Összesen Scan Idő: 00:20:20 Memory tételek Beolvasott: 388 Memory veszélyek észlelhető: 0 Iktatási tételek Beolvasott: 397 Rendszerleíróadatbázis észlelt fenyegetések: 0 File adatok Beolvasott: 14817 File észlelt fenyegetések: 4 Adware.Tracking Cookie: C: \ Documents and Settings \ Rendszergazda \ Cookies \ rendszergazda @ atdmt [2]. txt C: \ Documents and Settings \ Rendszergazda \ Cookies \ rendszergazda @ tribalfusion [2]. txt C: \ Documents and Settings \ Rendszergazda \ Cookies \ rendszergazda @ DoubleClick [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Rendszergazda \ Cookies \ administrator@ad.yieldmanager [2]. txt
-------------

Kód:
Malwarebytes' Anti-Malware 1,34 Database Version: 5/1/2600 Windows 1817 Service Pack 3 3/4/2009 2:12:49 mbam-log-2009-03-04 (14-12-49). Txt Beolvasás típusa: Gyors Beolvasás Beolvasott Objects: 58816 eltelt idő: 5 perc (ek), 34 másodperc (ek) Memory Processes Infected: 0 Fertőzött memória modulok: 0 Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 0 Fertőzött rendszerleíró értékek: 0 Fertőzött rendszerleíró adatokat: 0 Fertőzött mappák: 0 fájl Infected: 0 Memory Processes Infected: (Nincs észlelt rosszindulatú elemeket) Fertőzött memória modulok: (Nem észlelhető rosszindulatú elemeket) Fertőzött rendszerleíró kulcsok: (Nem észlelhető rosszindulatú elemeket) Fertőzött rendszerleíró értékek: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Registry adatokat Infected: (Nincs észlelt rosszindulatú elemeket) Fertőzött mappák: (Nem észlelhető rosszindulatú elemeket) Fertőzött fájlok: (Nem észlelhető rosszindulatú elem)
-----
Kód:
Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan mentett 2:14:26, a 3/4/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16791) Boot mode: normál üzemi folyamatok: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe C: \ WINDOWS \ WT \ updater \ wcmdmgr.exe C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jusched. exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolbarNotifier.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware. exe C: \ Program Files \ Airlink101 \ AWLL3028 \ RtWLan.exe C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = www.google.com
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
 http://www.update.microsoft.com/wind...?1186278166578
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe O23 -- Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - a Sun Microsystems, Inc. - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe - End of file - 5139 bytes
I've disabled BgMonitor segítségével ccleaners Start Up funkció (ha nem biztos benne, hogy ez nem a trükk)
Képernyőkép:
Old Március 4 2009, 15:39
Administrator Group

Default BGMonitor.exe indításkor [naplók és Képernyőkép]

Nem a rosszindulatú szoftverek. Ez részben a Nero Scout, távolítsa el azt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.