az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

BGMonitor.exe başlangıçta [Kayıtlar ve Screenshot]

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 15:35 4
SPL
Yeni Üye Grubu

Default BGMonitor.exe başlangıçta [Kayıtlar ve Screenshot]

Ne SuperAntiSpyware veya Malwarebites bu kadar pickinng vardır. Bu programı Google ne gördüm göre oldukça kötü. Bu bir biçimlendirirseniz sistem gerek kalmadan dikkatli bir yolu var mı?

Kayıtlar:

Kodu:
SUPERAntiSpyware Scan Girişi
http://www.superantispyware.com
03/04/2009 01:37 Uygulama Sürümü: 4.25.1014 Temel Kurallar Veritabanı Sürüm: 3.784 Trace Rules Database Version: 1741 Scan type: Quick Scan Total Scan Time: 00:20:20 Memory items taranan: 388 Bellek tehditler de Generated detected: 0 Registry items taranan: 397 Kayıt tehditleri tespit: 0 Dosya öğeleri taranmış: 14.817 Dosya tehditleri tespit: 4 Adware.Tracking Çerez C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies \ atdmt @ yönetici [2]. txt C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies \ tribalfusion @ yönetici [2]. txt C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies \ doubleclick @ yönetici [1]. txt C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies \ administrator@ad.yieldmanager [2]. txt
-------------

Kodu:
Malwarebytes 'Anti-Malware 1,34 Veritabanı versiyonu: 1817 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 3/4/2009 2:12:49 mbam-log-2009-03-04 (14-12-49). Txt Tarama türü: Hızlı Tarama Taranan Nesneler: 58.816 geçen zaman: 5 dakika (ler), 34 saniye (s) Bellek Süreçleri Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Kayıt Defteri Anahtarlarını Infected: 0 Kayıt Defteri Değerler Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Klasörler Infected: 0 Dosyaları Enfekte: 0 Bellek Süreçleri Infected: (No zararlı öğeler tespit) Bellek Modules Infected: (No zararlı öğeler) Kayıt Defteri Anahtarlarını Infected tespit: (No zararlı öğeler) kayıt defteri değerlerini Infected tespit: (No zararlı öğeler) Registry Data Items Infected: algılandı (No zararlı öğeler) Klasörler Infected tespit: (No zararlı öğeler tespit) Etkilenen Dosyalar: (No zararlı öğeler tespit)
-----
Kodu:
Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 tarama 2:14:26 at 3/4/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16791) Boot mode: kayıtlı Normal Running processes: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE C: \ Program Files \ jre6 \ bin \ jqs.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ Mdm.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe C: \ WINDOWS \ wt \ updater \ wcmdmgr.exe C: \ Program Files \ jre6 \ bin \ jusched. exe C: \ Windows \ System32 \ ctfmon.exe C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ GoogleToolbarNotifier.exe C: \ Program Files \ \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware. exe C: \ Program Files \ Airlink101 \ AWLL3028 \ RtWLan.exe C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE C: \ Program Files \ \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe C: \ Program Files \ \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = www.google.com
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
 http://www.update.microsoft.com/wind...?1186278166578
O20 - Winlogon Notify:! - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe O23 -- Hizmet: Java Hızlı Başlangıç (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc - C: \ Program Files \ jre6 \ bin \ jqs.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ \ Ahead \ lib \ NMIndexingService.exe - dosya sonu - 5.139 bayt
Ben BgMonitor işlevini kurmak ccleaners kullanarak bu işi görüyor () emin değilim devre dışı bıraktıklarını
Ekran görüntüsü:
Old Mar 2009, 15:39 4.
Yönetici Grubu

Default BGMonitor.exe başlangıçta [Kayıtlar ve Screenshot]

Bu kötü amaçlı yazılım değil. Bu Nero Scout kısmı kaldırmanız's.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):