![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια είμαι σχεδιάζει να οικοδομήσει ένα νέο υπολογιστή και τέτοια, αλλά i dont ξέρει τι να γράψει στο BIOS στην οθόνη! Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορούσε να μου πει τι θα κάνω με αυτό, όταν φτάσετε εκεί, θα ήταν πραγματικά καλό haha ... και επίσης αν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να ξέρω παρακαλώ πες μου:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα με το BIOS σε έναν τυπικό οικοδόμηση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ω Βλέπω όλα όσα πρέπει να κάνουμε είναι Ποπ στα Windows XP και εγκαταστήστε μητέρα του σκάφους και τέτοια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκατάσταση XP στη συνέχεια εγκαταστήστε προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| BIOS και Ram | Mooseknuckle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 23 Αυγ 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Δεκ. 2007 06:22 |
| Πώς να δημιουργήσετε BIOS | Jack06 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Νοε 2007 09:04 |
| Bios | Ange | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 10 Νοε 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |