![]() |
|
| |||
| |||
| Hi am planuoja statyti naują kompiuterį ir kita, bet i dont know what rašyti apie BIOS ekrano! I was wondering, jei kas nors galėtų pasakyti, Ką daryti su juo, kai aš ten, tai būtų tikrai geras cha cha ... ir jeigu yra kas nors dar turiu žinoti Please let me know:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nereikia nieko daryti su dėl tipiškos statyti BIOS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| O aš matau viską, ką reikia padaryti, tai nuotrauka iš Windows XP ir įdiegti motina Board and stuff? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiekite XP įdiegti tvarkykles, skirtas jūsų aparatūros.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| BIOS ir RAM | Mooseknuckle | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 23, 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 29 gruodis 2007 06:22 |
| Kaip nustatyti BIOS | Jack06 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 28, 2007 09:04 |
| BIOS | Ange | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 10, 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |