![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem plánuje vybudovať nový počítač a ďalšie veci, ale i dont vedieť, čo písať o BIOS obrazovky! Myslel som, že niekto by mohol povedať mi, čo mám robiť, keď som tam dostanem, bolo by naozaj dobré haha ... aj keď tam je niečo iné, čo potrebujem vedieť, dajte mi prosím vedieť:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte robiť nič sa BIOS na typickej stavať.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ach vidím všetko, čo potrebujete urobiť, je Pop v systéme Windows XP a nainštalovať matka palube a tak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inštalácia XP nainštalovať ovládače pre váš hardvér.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| BIOS a Ram | Mooseknuckle | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 23. augusta 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. decembra 2007 06:22 |
| Ako nastaviť BIOS | Jack06 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 28. novembra 2007 09:04 |
| Bios | ange | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 10. novembra 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |