![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт AM планує побудувати новий комп'ютер та інше, але я не знаю, що писати на екрані BIOS! Мені було цікаво, якщо хто-небудь міг сказати мені, що мені робити з ним, якщо я потраплю туди, було б дійсно добре Ха-ха ... а також, якщо є що-небудь ще мені потрібно знати, будь ласка, дайте мені знати:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам не потрібно буде нічого робити з BIOS на типовому побудувати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Та я бачу все, що потрібно зробити, це поп-музика у Windows XP та встановлення материнської плати і все інше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити XP встановіть драйвера для вашого обладнання.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| BIOS і Рам | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 серпня 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 грудня 2007 06:22 |
| Як налаштувати BIOS | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 листопада 2007 09:04 |
| Bios | Анж | Генеральний обладнання чат | 6 | 10 листопада 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |