![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета Im Getting този син екран сега веднъж на ден по-малко, това се случва всеки път, когато играя EVE. Синият екран изглежда така: А проблемът е бил открит и прозорците е бил изключен за да се предотврати повреда на вашия computer.The Проблемът изглежда се дължи на следните файлове: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Тогава той казва stuuf като проверите наскоро инсталиран софтуер, прекъсни BIOS паметта ............... Техническа информация: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-адрес BF385265 база към BF1D8000, DATESTAMP 460d8270 Начало дъмп на физическата памет Physicl памет дъмп пълна Това наистина е болка в САЩ знае какво, от помощ ще бъде високо оценено. Наздраве Момчета |
|
| |||
| |||
| Колко памет имате ли? RAM. Също така той е случило преди, след като си започнал да свири на играта. |
|
| |||
| |||
| Здрасти 1GB овен И в общия идентификатор кажем не повече от 10 пъти, без тя всъщност се случва само започва от около 3 седмици, може би 2, отдавна. Някакви идеи? Наздраве човек |
|
| |||
| |||
| Имате си направил това, което беше предложено. Има ли нещо, което инсталиран целия този път започна случва? Посетете Windows Update и проверете там за актуализации. Освен това тичам за да се види дали нещо може да бъде актуализирано на вашата система. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Злото само тънки и е инсталиран Windows Defender и напреднали Windowcare V2. Аз използва връзката и обновени Java, Macromedia. Всякакви други идеи, както и DONT в това как ще се оправите проблема. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да вървят Chkdsk. |
|
| |||
| |||
| HI Evil Тичах chkdisk, един и същ проблем, то е станало миналата нощ отново. Кажи ми още нещо, човек, как мога да се върна към предишните си пост? Наздраве BUD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, така че получавам BSOD, или Windows стоп-грешка. А това е доста много се случи, тъй като сте инсталирали Windows защитник и напреднали Windows грижа се. Това може лесно да бъдат свързани и защитна стена, както аз разбирам, че EVE е онлайн игра .... Били ли сте опитвали просто деинсталирането защитник и грижи?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Екран Goes Blue ... | Paul4763 | Общи Хардуер Чат | 2 | 4-ти септември 2009 06:53 |
| Син екран | abgriffin13 | Windows операционни системи | 2 | 7 октомври 2008 04:41 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Първи син екран | samjohnson | Windows операционни системи | 24 | 11 Feb 2008 12:41 |
| Син екран | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 29 | 22-ри септември 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |