![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci im získání této modré obrazovce nyní jednou denně alespoň se to stane jednou za čas jsem hrát večer. Modrá obrazovka vypadá takto: A problém byl zjištěn a oken byl ukončen, aby nedošlo k poškození vašeho computer.The problémem se zdá být způsobeny tímto file: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Pak se říká, jako stuuf zkontrolovat nově nainstalovaný software, zakažte Bios paměti ............... Technické informace: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-adresa BF385265 BASE AT BF1D8000, DATESTAMP 460d8270 Začátek výpisu fyzické paměti Physicl výpisem paměti kompletní To je opravdu bolest v u vědí, co, pomoci by bylo velmi ocenila. Nazdraví Kluci |
|
| |||
| |||
| Kolik paměti máte? RAM. Také se to stalo, protože jste začali hrát hru. |
|
| |||
| |||
| Nazdar 1GB RAM A celkem id říct ne více než 10 krát, no vlastně to začala děje od asi 3 týdny, asi 2 minuty. Any ideas? Zdraví člověka |
|
| |||
| |||
| Jste udělal, co bylo navrženo. Existuje něco jste instalovali kolem této době začal děje? Navštivte Windows Update a zkontrolujte, že aktualizace. Běžet také, zda toto všechno může být aktualizován na váš počítač. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Evil pouze tenké byl nainstalován i Windows Defender a Advanced Windowcare V2. Použil jsem na odkaz a aktualizována Java, Macromedia. Jakékoli další nápady, jak i dont c, jak to bude odstranění problému. |
|
| |||
| |||
| Zkuste spustit chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hi Evil Běžel jsem chkdisk, stejný problém, že se to stalo včera znovu. Řekni mi něco jiného muže, jak se mohu vrátit k mé předchozí příspěvek? Nazdraví pupen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tak jste získat BSOD, nebo okna stop chybu. A to do značné míry stalo po instalaci okna obránce a pokročilé okna péče. To by mohla být snadno související firewall a jak jsem porozuměl EVE je online hra .... Zkoušeli jste jednoduše odinstalací Defender a péče?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Blue Screen Goes ... | Paul4763 | Obecné Hardware Chat | 2 | 4.září 2009 06:53 |
| Modrá obrazovka | abgriffin13 | Operační systémy Windows | 2 | 7. říjen 2008 04:41 |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| Prípravné modrá obrazovka | samjohnson | Operační systémy Windows | 24 | 11. února 2008 12:41 |
| Modrá obrazovka | mrdaveyk | Procesory, základní desky & RAM | 29 | 22. Září 2007 12:49 |
| Thread Nástroje | |
| |