![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys im uzimajući ovaj plavi ekran sada jednom dnevno najmanje, to se događa svaki put kad sam igrati Evu. Plavi ekran izgleda ovako: A problem je otkriven i prozori je zatvorena za sprečavanje štete na svoj computer.The problema Čini se da je uzrokovan sljedeće datoteke: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Tada je, kaže stuuf poput provjeriti novoinstalirani instaliranih programa, onemogućite Bios memoriju ............... Tehnički podaci: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-adresa BF385265 bazu u BF1D8000, DATESTAMP 460d8270 Počev od fizičke memorije dump Physicl memorije potpuna Ovo je stvarno muka in u znate što, bilo koji pomoć bi bilo visoko poštovati. Živjeli Dečki |
|
| |||
| |||
| Koliko memorije imate? RAM-a. Također je to desilo prije, budući da je započeo igrajući igru. |
|
| |||
| |||
| Bok 1GB RAM-a I ukupno id kažu ne više od 10 puta, no zapravo je samo počela dessava od oko 3 tjedna, mozda 2, ago. Bilo koji ideja? Živjeli čovjek |
|
| |||
| |||
| Si učinio što je predložen. Ima li nešto ste instalirali okolo ovaj vrijeme počela događa? Posjetite Windows Update i provjerite postoji za ažuriranja. Također pokrenuti taj da li išta može biti ažurirana na vašem sustavu. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Zlo je samo tanki i instaliran je Windows Defender i naprednog Windowcare V2. Koristio sam vezu i ažurira Java, Macromedia. Bilo koje druge ideje kao ja dont c kako je to gonna riješili problem. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte sa chkdsk. |
|
| |||
| |||
| HI ZLA I ran chkdisk, isti problem se dogodilo sinoć ponovo. Recite mi još jedna stvar čovjeka, kako ću se vratiti na moj prethodni post? Živjeli pupoljak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, pa si uzimajući BSOD, ili prozori stop error. A to je prilično puno dogodilo budući da instalira prozori branitelj i napredne prozori skrb. To može biti i kao firewall vezane Razumijem ga EVE je online igra .... Jeste li pokušao jednostavno deinstaliranju Defender i Care?