![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה IM מקבל מסך כחול עכשיו זה פעם ביום לפחות, זה קורה כל הזמן אני משחק ערב. פתאום המסך נראה כך: בעיה כבר זוהו ו-Windows כבר לכבות כדי למנוע נזק computer.The הבעיה שלך נראית שנגרמה את הקובץ הבא: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. אז זה אומר stuuf כמו לבדוק מותקנת התוכנה החדשה, ה-BIOS לבטל זיכרון ............... מידע טכני: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll כתובת BF385265 BASE-AT BF1D8000, DATESTAMP 460d8270 החל dump הזיכרון הפיזי Physicl dump זיכרון להשלים זה ממש כאב U את יודעת מה, כל עזרה יהיה מאוד מוערך. לחיים חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| כמה זיכרון יש לך? ראם. גם זה קרה לפני כן, מאז החל לשחק את המשחק. |
|
| |||
| |||
| הי 1GB ראם ומה בסך הכל אומר לא מזהה יותר מ 10 פעמים, זה לא ממש קורה רק החל מ בערך 3 שבועות, אולי 2, לפני. יש לך רעיונות? גבר לחיים |
|
| |||
| |||
| עשית מה הציע. האם יש דבר מה התקנת ברחבי הזמן זה התחיל לקרות? בקר באתר Windows Update ולבדוק שם עדכונים. גם להפעיל את זה כדי לראות אם משהו יכול להתעדכן על המערכת שלך. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| הרע היחיד היה רזה התקנתי Windows Defender ו Windowcare מתקדם v2. נהגתי על הקישור ו עדכון Java, Macromedia. יש לך רעיונות אחרים כמו שאני dont C איך זה הולך לתקן את הבעיה. |
|
| |||
| |||
| נסה להפעיל את Chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hi Evil רצתי chkdisk, אותה בעיה זה קרה אתמול בלילה שוב. תגיד לי עוד דבר אחי, איך אני יכול לחזור על ההודעה הקודמת שלי? לחיים נבט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אז אתה מקבל BSOD, או Windows הודעת שגיאה. ואת זה יש די הרבה קרה מאז התקנת Windows Defender ומתקדם Windows לדאוג. זה יכול בקלות להיות קשורים חומת אש וכפי שאני מבין זאת היא חוה מקוונת המשחק .... האם ניסית פשוט בהסרת ההתקנה Defender ואת הציבור?