![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys im getting šį mėlynas ekranas dabar kartą per dieną, bent jau taip atsitinka kiekvieną kartą, kai aš žaisti EVE. Mėlynas ekranas atrodo taip: Problema buvo aptikta ir langai buvo uždaryti siekiant išvengti žalos savo kompiuterine technika problema, atrodo, sukelia šį failą: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Tada jis sako stuuf kaip patikrinti naujai įdiegtos įrangos, išjungti BIOS atminties ............... Techninė informacija: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll adresas BF385265 bazė BF1D8000, Datestamp 460d8270 Beginning dump fizinės atminties Physicl atminties iškelties užpildyti Tai tikrai į skausmą ir žinau ką nors padėti bus labai dėkingi. Cheers guys |
|
| |||
| |||
| Kiek atminties turite? RAM. Taip pat jis įvyko anksčiau, nes jūs pradėjo žaisti žaidimą. |
|
| |||
| |||
| Labas 1GB RAM Ir viso numeris pasakyti ne daugiau nei 10 kartų, ne iš tikrųjų ji pradėjo tik vyksta nuo maždaug 3 savaites, o gal ir 2 atgal. Any ideas? Cheers vyras |
|
| |||
| |||
| Tu padarei tai, kas buvo siūloma. Ar yra kas nors įdiegta maždaug kada tai prasidėjo vyksta? Apsilankykite Windows Update "ir patikrinkite, ar nėra naujinimų. Taip pat rodomi šiame pamatyti, jei kas ir gali būti atnaujinta jūsų sistemoje. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Blogis tik plona i buvo įdiegta "Windows Defender" ir "Advanced Windowcare v2. I used nuorodą ir atnaujintas Java, Macromedia. Kitokių idėjų, kaip i dont C, kaip tai gonna išspręsti problemą. |
|
| |||
| |||
| Pabandykite paleisti chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hI EVIL Išbėgau chkdisk, ta pati problema atsitiko praeitą naktį vėl. Pasakyk man dar vienas dalykas žmogui, kaip aš galiu grįžti prie savo ankstesnio posto? Cheers bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, taigi jūs gaunate BSOD, arba langai stabdymo klaidos. Ir tai gana daug atsitiko nuo tada, kai įdiegta langai Defender ir pažangiosios langai rūpintis. Tai lengvai gali būti susiję ir ugniasienės kaip aš suprantu tai yra EVE online game .... Ar jūs tiesiog pamėginti pašalinti gynėjai ir priežiūrą?