![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys im dostawanie ten niebieski ekran się raz dziennie, co najmniej, to dzieje się za każdym razem grać Eve. Niebieski ekran wygląda następująco: Problem został wykryty i Windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu Twojego computer.The problemem wydaje się być spowodowane przez następujące pliki: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Wtedy mówi stuuf jak sprawdzić nowo zainstalowanego oprogramowania, należy wyłączyć pamięci systemu BIOS ............... Informacja techniczna: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-mail BF385265 BASE AT BF1D8000, sygnatury daty 460d8270 Początek zrzut pamięci fizycznej Physicl zrzutu pamięci pełne To jest naprawdę ból u know what, pomocy byłoby bardzo ceniona. Cheers Guys |
|
| |||
| |||
| Ile pamięci masz? Pamięci RAM. Również miało miejsce wcześniej, od czasu rozpoczęcia gry. |
|
| |||
| |||
| Cześć 1GB RAM A w sumie powiedzieć id nie więcej niż 10 razy, nie tylko faktycznie rozpoczął dzieje od około 3 tygodni, może 2 temu. Any ideas? Cheers man |
|
| |||
| |||
| Czy zrobić to, co było sugerowane. Czy jest coś zainstalowano wokół tego czasu rozpoczął się dzieje? Odwiedź witrynę Windows Update i sprawdzić tam aktualizacje. Także uruchomić to, aby sprawdzić, czy wszystko może być aktualizowane w systemie. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Evil tylko cienkie i zainstalowany był Windows Defender oraz Advanced Windowcare V2. Użyłem link i aktualizacja Java, Macromedia. Wszelkie inne pomysły, jak i dont c, jak to będzie rozwiązać problem. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj uruchomić chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hi EVIL I pobiegł chkdisk, sam problem to się stało ostatniej nocy ponownie. Powiedz mi coś innego człowieka, jak mogę wrócić do mojego poprzedniego posta? Cheers bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, więc jesteś dostaję BSOD, lub okna błędu zatrzymania. I to dość dużo się wydarzyło od zainstalowano okna obrońca i zaawansowanych okna troska. Może to być łatwo zapory i związane Rozumiem to EVE jest online gra .... Czy próbowali po prostu odinstalowanie obrońcy i opieka?