![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti im obtinerea acestui ecran albastru acum o dată pe zi, cel puţin, aceasta se întâmplă de fiecare dată când juca Eve. De ecran albastru arata ca acest lucru: O problemă a fost detectat şi ferestrele au fost închise pentru a preveni deteriorarea la computer.The problemă pare să fie cauzată de următorul fişier: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Apoi, se spune ca stuuf verifica nou instalat software-ul, dezactivaţi Bios memorie ............... Informaţii tehnice: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-adresa BF385265 Baza de calcul de la BF1D8000, de dată 460d8270 Început dump de memorie fizică Physicl memorie parţială complet Aceasta este cu adevărat o durere în u stiu ce, orice ajutor ar fi foarte apreciat. Noroc Baieti |
|
| |||
| |||
| Cât de mult memorie ai? RAM. Are, de asemenea, s-a întâmplat înainte, de când ai început să joc la joc. |
|
| |||
| |||
| Salut 1GB RAM Şi, în total id spun nu mai mult de 10 de ori, de fapt, nu doar se întâmplă de la început despre 3 săptămâni, poate 2, în urmă. Ai vreo idee? Noroc om |
|
| |||
| |||
| Ai făcut ce-a fost sugerat. Este ceva aţi instalat în jurul a început acest timp se întâmplă? Vizitaţi Windows Update şi verifica acolo pentru actualizări. De asemenea, executa aceasta, pentru a vedea dacă totul poate fi actualizat la data de sistem. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Evil singurul subţire i a fost instalat Windows Defender şi avansată Windowcare V2. Am folosit şi pe link-ul de actualizare Java, Macromedia. Orice alte idei ca i dont cum c asta va rezolva problema. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să rulaţi chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hi Evil Am fugit chkdisk, aceeasi problema s-a întâmplat azi-noapte din nou. Spune-mi un alt lucru pe om, cum pot reveni la meu precedent post? Noroc BUD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, deci sunteţi Primesc un BSOD, sau un Windows de eroare Stop. Şi acest lucru are destul de mult s-a întâmplat de când aţi instalat Windows apărător şi avansat Windows grijă. Acest lucru ar putea fi uşor legate de firewall şi cum am înţeles Eve este un joc online .... Aţi încercat pur şi simplu dezinstalarea Defender şi pasă?
![]() |
|
| Marcaje |