![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci im získanie tejto modrej obrazovke teraz raz denne aspoň sa to stane raz za čas som hrať večer. Modrá obrazovka vyzerá takto: A problém bol zistený a okien bol ukončený, aby nedošlo k poškodeniu vášho computer.The problémom sa zdá byť spôsobené týmto file: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Potom sa hovorí, ako stuuf skontrolovať novo nainštalovaný softvér, zakážte Bios pamäte ............... Technické informácie: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-adresa BF385265 BASE AT BF1D8000, DATESTAMP 460d8270 Začiatok výpisu fyzickej pamäte Physicl výpisom pamäte kompletnú To je naozaj bolesť v u vedia, čo, pomoci by bolo veľmi ocenila. Nazdraví Kluci |
|
| |||
| |||
| Koľko pamäte máte? RAM. Tiež sa to stalo, pretože ste začali hrať hru. |
|
| |||
| |||
| Nazdar 1GB RAM A celkom id povedať nie viac ako 10 krát, no vlastne to začala deje od asi 3 týždne, asi 2 minúty. Any ideas? Zdravie človeka |
|
| |||
| |||
| Ste urobil, čo bolo navrhnuté. Existuje niečo ste inštalovali okolo tejto dobe začal deje? Navštívte Windows Update a skontrolujte, že aktualizácia. Plynúť tiež, či toto všetko môže byť aktualizovaný na váš počítač. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Evil len tenké bol nainštalovaný aj Windows Defender a Advanced Windowcare V2. Použil som na odkaz a aktualizovaná Java, Macromedia. Akékoľvek ďalšie nápady, ako i dont c, ako to bude odstránenie problému. |
|
| |||
| |||
| Skúste spustiť chkdsk. |
|
| |||
| |||
| hi Evil Bežal som chkdisk, rovnaký problém, že sa to stalo včera znova. Povedz mi niečo iného muža, ako sa môžem vrátiť k mojej predchádzajúci príspevok? Nazdraví Výhonok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tak ste získať BSOD, alebo okná stop chybu. A to do značnej miery stalo po inštalácii okná obrancu a pokročilé okná starostlivosti. To by mohla byť ľahko súvisiace firewall a ako som porozumel EVE je online hra .... Skúšali ste jednoducho odinštalujete Defender a starostlivosť?