![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы гуыс им узимајући овај плави екран сада једном дневно најмање, то се дешава сваки пут кад сам играти Еву. Плави екран изгледа овако: А проблем је откривен и прозори је затворена за спречавање штете на свој цомпутер.Тхе проблема Чини се да је узрокован следеће датотеке: 1гкспдкс32.длл ПАГЕ_ФАУЛТ_ИН_НОНПАГЕД_АРЕА. Тада је, каже стууф попут проверити новоинсталирани инсталираних програма, онемогућите Биос меморију ............... Технички подаци: *** СТОП: 0кс00000050 (0ксе10а3104, 0кс00000000, 0ксбф38526 5,0 кс00000001) *** 1гкспдкс32.длл-адреса БФ385265 базу у БФ1Д8000, ДАТЕСТАМП 460д8270 Почев од физичке меморије думп Пхысицл меморије потпуна Ово је стварно мука унутра у знате шта, било који помоћ би било високо поштовати. Живели Момци |
|
| |||
| |||
| Колико меморије имате? РАМ-а. Такође је то десило пре, будући да је започео играјући игру. |
|
| |||
| |||
| Бок 1ГБ РАМ-а И укупно ид кажу не више од 10 пута, али заправо је само почела дессава од око 3 недеље, мозда 2, аго. Било који идеја? Живели човек |
|
| |||
| |||
| Си учинио што је предложен. Има ли нешто сте инсталирали около данашји време почела дешава? Посетите Уиндоус Упдате и проверите постоји за исправке. Такође покренути тај да ли било што може бити ажурирана на вашем систему. хттп://сецуниа.цом/софтуаре_инспецтор/ |
|
| |||
| |||
| Зло је само танки и инсталиран је Уиндоус Дефендер и напредног Уиндоуцаре в2. Користио сам везу и ажурира Јава, Мацромедиа. Било које друге идеје као ја донт ц како је то гонна решили проблем. |
|
| |||
| |||
| Покушајте са цхкдск. |
|
| |||
| |||
| ХИ Зла И еарлы цхкдиск, исти проблем се догодило синоћ поново. Реците ми још једна ствар човека, како ћу се вратити на мој претходни пост? Живели пупољак |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, па си узимајући БСОД, или прозори стоп еррор. А то је прилично пуно догодило будући да инсталира прозори бранилац и напредне прозори брига. То може бити и као фиреуалл везане Разумем га еве је онлине игра .... Јесте ли покушао једноставно деинсталирању Дефендер и Царе?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сцреен гоес Плава ... | Паул4763 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 4. Јул 2009 06:53 |
| Блуе сцреен | абгриффин13 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 7 октобар 2008 04:41 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Геттинг плавом екрану | самјохнсон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 24 | 11 фебруар 2008 12:41 |
| Блуе сцреен | мрдавеык | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 29 | 22. сеп 2007 12:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |