![]() |
|
| |||
| |||
| En azından bunu ben Eve oynamak her zaman olur Hey çocuklar Sohbet almak bu mavi ekran şimdi bir gün. Mavi Ekran şuna benzer: Bir sorun algılandı ve Windows computer.The sorun zarar görmesini önlemek için kapatıldı olan Aşağıdaki dosya: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA neden olabilir. Sonra kontrol gibi stuuf yeni devre dışı bırakın Biyografileri hafıza ............... yazılımı yüklü diyor Teknik Bilgiler: *** DUR: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-BF385265 üssünde BF1D8000, tarih 460d8270 adresi Fiziksel bellek dökümü Başlangıç Physicl tam bellek dökümü Bu gerçekten U ne, herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız biliyorum sancılı bir. Şerefe Beyler |
|
| |||
| |||
| Ne kadar bellek var? RAM. Yine de oyun oynamaya başladı Ayrıca daha önce oldu vardır. |
|
| |||
| |||
| Merhaba 1GB RAM Ve toplamda ID söylemek fazla 10 kere, hayır, aslında sadece yaklaşık 3 hafta oluyor başlamış, belki 2, önce. Any ideas? Şerefe dostum |
|
| |||
| |||
| Ne olduğunu öne sürdü yaptınız. Bu olay başlayan sefer yüklü bir şey var mı? Ziyaret, Windows Update ve güncellemeler için kontrol edin. Ayrıca herhangi bir sistem Güncelleme olabilir görmek için bu çalıştırın. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Evil tek ince I yüklü Windows Defender ve Gelişmiş Windowcare V2 oldu. Bu bağlantı ve Java, Macromedia güncellenen kullanılır. I dont C olarak diğer fikirler nasıl bu sorunu çözmek olacak. |
|
| |||
| |||
| Çalışan chkdsk deneyin. |
|
| |||
| |||
| HI EVIL Ben dün gece yine oldu chkdisk, aynı sorunla karşılaştım. Bana nasıl geri önceki yazı gidip başka bir şey adam söyle? Şerefe dostum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, bu nedenle, veya BSOD alıyorsanız bir pencereler hata dur. Beri yüklü Ve bu çok fazla şey oldu pencereler defans ve ileri pencereler ilgilenmek. Bu olabilir kolayca ilgili ve güvenlik duvarı olmak gibi EVE anlamak bir online oyun olduğunu .... Sadece kaldırmayı denedi Defans ve Bakım?