![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys їм отримати цей синій екран тепер раз на день, принаймні, це відбувається кожен раз, коли я грати Єва. Синій екран виглядає наступним чином: Проблема була виявлена і Windows був закритий, щоб не зашкодити вашій комп'ютерною технікою проблема, як видається, викликані такі файли: 1gxpdx32.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Тоді він говорить stuuf як перевірити знову встановлене програмне забезпечення, відключати пам'яті Bios ............... Технічна інформація: *** STOP: 0x00000050 (0xe10a3104, 0x00000000, 0xbf38526 5,0 x00000001) *** 1gxpdx32.dll-адреса BF385265 базу BF1D8000, DateStamp 460d8270 Початок дамп фізичної пам'яті Physicl повний дамп пам'яті Це дійсно біль у U знаю, що будь-яка допомога буде високо оцінений. Cheers Guys |
|
| |||
| |||
| Скільки пам'яті у вас є? ОЗУ. Крім того, це сталося раніше, так як ви почали гру. |
|
| |||
| |||
| Привіт 1GB RAM А загалом ID говорити не більш ніж у 10 разів, немає насправді це тільки початок відбувалося приблизно з 3 тижнів, може бути 2, тому. Будь-які ідеї? Cheers людини |
|
| |||
| |||
| Ви зробили, що було запропоновано. Є що-небудь ви встановили за часів початку цього відбувається? Відвідайте Windows Update і там перевірити наявність оновлень. Також запустити цю щоб побачити якщо що-небудь може бути оновлено на вашій системі. http://secunia.com/software_inspector/ |
|
| |||
| |||
| Зло тільки тонка я встановив була Windows Defender і передових Windowcare V2. Я використовував посилання та оновлення Java, Macromedia. Будь-які інші ідеї, як я Dont C, як це Gonna виправити цю проблему. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте запустити CHKDSK. |
|
| |||
| |||
| привіт ЗЛО Я побіг chkdisk, проблема ж це сталося вчора ввечері знову. Розкажи мені іншу річ людині, як я можу повернутися до свого попереднього повідомлення? Cheers бутон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, а ви отримуєте BSOD, або Windows про невиправні помилки. І це в значній мірі відбулося після установки Windows Захисник і передової Windows піклуватися. Це може бути легко брандмауер пов'язані і, як я розумію Єва онлайн ігри .... Ви ж просто видалити захисника і догляду?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран стає ... | Paul4763 | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 вересня 2009 06:53 |
| Синій екран | abgriffin13 | Операційні системи Windows | 2 | 7 жовтня 2008 04:41 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| Отримання синього екрану | samjohnson | Операційні системи Windows | 24 | 11 лютого 2008 12:41 |
| Синій екран | mrdaveyk | Процесори, материнські плати RAM & | 29 | 22 вересня 2007 12:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |