по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Син екран Помощ Задължителни

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 28-ми Октомври 2008, 10:17
Член Група

Default Син екран Помощ Задължителни

Често, когато за първи път своя страна основните ни на настолните компютри в една сутрин, той ще "катастрофа" излиза на син екран и ние трябва да премине на разстояние от компютъра и повторно стартиране. Това може да се случи веднъж, няколко пъти, изненадващо или не на всички

Извършили сме против сканиране за вируси, също дефрагментирани и дори взел в компютъра да се погледна от Професионална .... обикновено се държи в компютъра, когато погледна в него!

Явно брат ми получи чрез Instant Messenger MSN Messenger невнимание от моя син, който е връзка към уеб страница за това, че очевидно му даде компютъра на вируси.

Синият екран има няколко различни букви и номера на него ... Писма, включват: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS адрес F53C32SF база в F539B0000, datestamp 4069F4da

Цифрите са обикновено много на "0s" и др

Чух, софтуер, анти вирус не винаги предпазване от вируси.

Може ли някой да ми помогне с това, защото аз съм на загуба!
Old 28-ми Октомври 2008, 10:41
Модератор Група

Default Син екран Помощ Задължителни

Крайно тази тема, докато повече информация се установи, за зловреден софтуер. Някои от тези грешки са свързани с classicly зловреден софтуер.

Опитвате се да се определи с компютъра зловреден софтуер момента е безсмислено и само ще доведе до повече проблеми, за тези, помага с отстраняване на злонамерен софтуер.

Аз ще възобнови тази тема, ако е необходимо, когато / ако е на злонамерен софтуер се почиства.

Closed Thread

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc