![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Често, когато за първи път своя страна основните ни на настолните компютри в една сутрин, той ще "катастрофа" излиза на син екран и ние трябва да премине на разстояние от компютъра и повторно стартиране. Това може да се случи веднъж, няколко пъти, изненадващо или не на всички Извършили сме против сканиране за вируси, също дефрагментирани и дори взел в компютъра да се погледна от Професионална .... обикновено се държи в компютъра, когато погледна в него! Явно брат ми получи чрез Instant Messenger MSN Messenger невнимание от моя син, който е връзка към уеб страница за това, че очевидно му даде компютъра на вируси. Синият екран има няколко различни букви и номера на него ... Писма, включват: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS адрес F53C32SF база в F539B0000, datestamp 4069F4da Цифрите са обикновено много на "0s" и др Чух, софтуер, анти вирус не винаги предпазване от вируси. Може ли някой да ми помогне с това, защото аз съм на загуба! |
|
| |||
| |||
| Крайно тази тема, докато повече информация се установи, за зловреден софтуер. Някои от тези грешки са свързани с classicly зловреден софтуер. Опитвате се да се определи с компютъра зловреден софтуер момента е безсмислено и само ще доведе до повече проблеми, за тези, помага с отстраняване на злонамерен софтуер. Аз ще възобнови тази тема, ако е необходимо, когато / ако е на злонамерен софтуер се почиства. |