menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Modrá obrazovka Nápověda Vyžadováno

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 28 října 2008, 10:17
Člen Skupina

Default Modrá obrazovka Nápověda Vyžadováno

Často, když jsme první zatáčce našich hlavních stolním počítačem dál ráno, to bude "pád" do modré obrazovky a musíme přepnout počítač vypnout a re-start. To se může stát jednou, několikrát, nebo překvapivě vůbec ne

Udělali jsme proti antivirové kontroly, také defragged a dokonce i vzít do PC se podíval na které .... Professional typicky PC chovali, když se podíval na to!

Zřejmě můj bratr obdržel přes Instant Messenger MSN Messenger neúmyslně od mého syna, který měl odkaz na webovou stránku, na to, že prý dal jeho počítačový virus.

Blue Screen má několik různých písmen a čísel na to ... Dopisy patří: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS-ADRESA F53C32SF základnu v F539B0000, datestamp 4069F4da

Čísla jsou obecně hodně "0s" atd.

Slyšel jsem, anti počítačový virus software není vždy proti virům.

Pocínovat někdo pomoci mne s tato, protože jsem v rozpacích!
Old 28 října 2008, 10:41
Moderátor skupiny

Default Modrá obrazovka Nápověda Vyžadováno

Uzavření této vlákno až do více informací se dozvěděl o malware. Některé z těchto chyb jsou classicly malware souvisejí.

Snaží opravit počítač s malware současné době je zbytečné a bude jen povede k větší problémy pro ty, kteří pomáhají s odstraněním malware.

Budu znovu otevřít toto téma v případě potřeby, když / pokud malware se očistí.

Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Staré Laptop s černou obrazovku-Help Povinné prosím HistoryGirl Notebooky, Mobily a PDA 2 16.srpna 2009 15:49
Modrá obrazovka abgriffin13 Operační systémy Windows 2 7. říjen 2008 04:41
Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky Mukk1987 Operační systémy Windows 3 15. dubna 2008 13:22
Prípravné modrá obrazovka samjohnson Operační systémy Windows 24 11. února 2008 12:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.