![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Často, když jsme první zatáčce našich hlavních stolním počítačem dál ráno, to bude "pád" do modré obrazovky a musíme přepnout počítač vypnout a re-start. To se může stát jednou, několikrát, nebo překvapivě vůbec ne Udělali jsme proti antivirové kontroly, také defragged a dokonce i vzít do PC se podíval na které .... Professional typicky PC chovali, když se podíval na to! Zřejmě můj bratr obdržel přes Instant Messenger MSN Messenger neúmyslně od mého syna, který měl odkaz na webovou stránku, na to, že prý dal jeho počítačový virus. Blue Screen má několik různých písmen a čísel na to ... Dopisy patří: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADRESA F53C32SF základnu v F539B0000, datestamp 4069F4da Čísla jsou obecně hodně "0s" atd. Slyšel jsem, anti počítačový virus software není vždy proti virům. Pocínovat někdo pomoci mne s tato, protože jsem v rozpacích! |
|
| |||
| |||
| Uzavření této vlákno až do více informací se dozvěděl o malware. Některé z těchto chyb jsou classicly malware souvisejí. Snaží opravit počítač s malware současné době je zbytečné a bude jen povede k větší problémy pro ty, kteří pomáhají s odstraněním malware. Budu znovu otevřít toto téma v případě potřeby, když / pokud malware se očistí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Staré Laptop s černou obrazovku-Help Povinné prosím | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 16.srpna 2009 15:49 |
| Modrá obrazovka | abgriffin13 | Operační systémy Windows | 2 | 7. říjen 2008 04:41 |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| Prípravné modrá obrazovka | samjohnson | Operační systémy Windows | 24 | 11. února 2008 12:41 |
| Thread Nástroje | |
| |