manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Blue Screen Potrebna pomoć

Closed Thread

Thread Tools
Old 28. listopada 2008, 10:17
Member Group

Default Blue Screen Potrebna pomoć

Često, kada smo prvi okret naš glavni desktop PC na u jutro, ona će se "sudariti" na Blue Screen i mi morati prebaciti PC-off i ponovno pokretanje. To se može dogoditi jednom, nekoliko puta, i začudo nije uopće

Mi smo učinili protu-virus skandirati što, također defragged pa čak i uzeti PC-u biti pogledao po Professional .... obično PC ponašao kad je gledao na to!

Očigledno je moj brat dobio putem Instant Messenger MSN Messenger nehotice iz moga Sina, koje je link na web stranicu na to da je navodno dao njegov računalni virus.

Blue Screen ima nekoliko različitih slova i brojeve na sebi ... Letters uključuju: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS-ADRESA F53C32SF baze na F539B0000, datestamp 4069F4da

Brojevi su općenito mnogo "0s" itd.

Čuo sam protu-virus softver ne uvijek spriječiti viruse.

Može bilo tko pomoć mene sa ovaj jer sam na gubitku!
Old 28. listopada 2008, 10:41
Moderator / ica grupe

Default Blue Screen Potrebna pomoć

Zatvaranje this thread sve dok se više informacija doznala malware. Neki od tih su pogreške classicly malware povezane.

Pokušavajući popraviti računalo sa malware prisutan je besmisleno i da će samo dovesti do još više problema za one pomagati s malware uklanjanje.

Ja ću ponovo otvoriti ovu temu, ako je potrebno, kada / ako se čisti malware.

Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Stari Laptop sa Black Screen-Zahtijevano Molimo Pomoć HistoryGirl Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 16. kolovoz 2009 15:49
Blue screen abgriffin13 Windows Operating Systems 2 7. listopad 2008 04:41
Blue screen Windows uprskati zaslon Mukk1987 Windows Operating Systems 3 15. travanj 2008 13:22
Getting plavom zaslonu samjohnson Windows Operating Systems 24 11. veljača 2008 12:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.