![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Često, kada smo prvi okret naš glavni desktop PC na u jutro, ona će se "sudariti" na Blue Screen i mi morati prebaciti PC-off i ponovno pokretanje. To se može dogoditi jednom, nekoliko puta, i začudo nije uopće Mi smo učinili protu-virus skandirati što, također defragged pa čak i uzeti PC-u biti pogledao po Professional .... obično PC ponašao kad je gledao na to! Očigledno je moj brat dobio putem Instant Messenger MSN Messenger nehotice iz moga Sina, koje je link na web stranicu na to da je navodno dao njegov računalni virus. Blue Screen ima nekoliko različitih slova i brojeve na sebi ... Letters uključuju: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADRESA F53C32SF baze na F539B0000, datestamp 4069F4da Brojevi su općenito mnogo "0s" itd. Čuo sam protu-virus softver ne uvijek spriječiti viruse. Može bilo tko pomoć mene sa ovaj jer sam na gubitku! |
|
| |||
| |||
| Zatvaranje this thread sve dok se više informacija doznala malware. Neki od tih su pogreške classicly malware povezane. Pokušavajući popraviti računalo sa malware prisutan je besmisleno i da će samo dovesti do još više problema za one pomagati s malware uklanjanje. Ja ću ponovo otvoriti ovu temu, ako je potrebno, kada / ako se čisti malware. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stari Laptop sa Black Screen-Zahtijevano Molimo Pomoć | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 16. kolovoz 2009 15:49 |
| Blue screen | abgriffin13 | Windows Operating Systems | 2 | 7. listopad 2008 04:41 |
| Blue screen Windows uprskati zaslon | Mukk1987 | Windows Operating Systems | 3 | 15. travanj 2008 13:22 |
| Getting plavom zaslonu | samjohnson | Windows Operating Systems | 24 | 11. veljača 2008 12:41 |
| Thread Tools | |
| |