kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Blue Screen Help Required

Closed Thread

Téma eszközök
Old Október 28, 2008, 10:17
Csoport tagja

Default Blue Screen Help Required

Gyakran amikor először kapcsolja a fő asztali PC-án a reggeli, akkor "Crash"-ra a Blue Screen és nekünk kell váltani számítógép kikapcsolása, majd újra elindulni. Ez akkor valósulhat meg egyszer, többször, vagy egyáltalán nem meglepő módon

Tettünk egy anti-vírus scan, és még azt is defragged venni a PC-ba kell vizsgálni egy Professional .... jellemzően a PC viselkedett, amikor úgy nézett rá!

Úgy látszik, a bátyám kapott egy Instant Messenger MSN Messenger keresztül véletlenül az én Fiam, amely egy link egy olyan weboldalra rá, hogy látszólag adta egy számítógépes vírus.

A Blue Screen számos különböző betűk és számok rajta ... Betűk a következők: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS-ADDRESS F53C32SF bázisát F539B0000, datestamp 4069F4da

A számok általában sok "0s", stb

Hallottam már anti vírus szoftver nem mindig a vírusok ellen.

Tud akárki segítsen nekem ezzel, mert én vagyok a veszteséges!
Old Október 28, 2008, 10:41
Moderátor Csoport

Default Blue Screen Help Required

Closing, amíg ez a téma több információra van megtudtam a malware. Néhány ilyen hibák classicly malware kapcsolatban.

Próbál rögzíteni a számítógépre malware jelenlegi értelmetlen, és csak vezet több problémát azok számára, segíti a kártékony programok eltávolítását.

Én is megnyitja ezt a témát, ha szükséges, amikor / ha a rosszindulatú megtisztítják.

Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Régi Laptop fekete képernyő-Help Required Kérem HistoryGirl Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 Augusztus 16, 2009 15:49
Kék képernyő abgriffin13 A Windows operációs rendszerek 2 7. október 2008 04:41
Kék képernyő a Windows splash screen Mukk1987 A Windows operációs rendszerek 3 15. április 2008 13:22
Ismerkedés a kék képernyő samjohnson A Windows operációs rendszerek 24 11. február 2008 12:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.