![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Gyakran amikor először kapcsolja a fő asztali PC-án a reggeli, akkor "Crash"-ra a Blue Screen és nekünk kell váltani számítógép kikapcsolása, majd újra elindulni. Ez akkor valósulhat meg egyszer, többször, vagy egyáltalán nem meglepő módon Tettünk egy anti-vírus scan, és még azt is defragged venni a PC-ba kell vizsgálni egy Professional .... jellemzően a PC viselkedett, amikor úgy nézett rá! Úgy látszik, a bátyám kapott egy Instant Messenger MSN Messenger keresztül véletlenül az én Fiam, amely egy link egy olyan weboldalra rá, hogy látszólag adta egy számítógépes vírus. A Blue Screen számos különböző betűk és számok rajta ... Betűk a következők: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADDRESS F53C32SF bázisát F539B0000, datestamp 4069F4da A számok általában sok "0s", stb Hallottam már anti vírus szoftver nem mindig a vírusok ellen. Tud akárki segítsen nekem ezzel, mert én vagyok a veszteséges! |
|
| |||
| |||
| Closing, amíg ez a téma több információra van megtudtam a malware. Néhány ilyen hibák classicly malware kapcsolatban. Próbál rögzíteni a számítógépre malware jelenlegi értelmetlen, és csak vezet több problémát azok számára, segíti a kártékony programok eltávolítását. Én is megnyitja ezt a témát, ha szükséges, amikor / ha a rosszindulatú megtisztítják. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Régi Laptop fekete képernyő-Help Required Kérem | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | Augusztus 16, 2009 15:49 |
| Kék képernyő | abgriffin13 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. október 2008 04:41 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| Ismerkedés a kék képernyő | samjohnson | A Windows operációs rendszerek | 24 | 11. február 2008 12:41 |
| Téma eszközök | |
| |