פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מסך כחול עזרה דרושה

Closed Thread

שרשרת כלים
Old 28 אוקטובר 2008, 10:17
חבר קבוצת

Default מסך כחול עזרה דרושה

לעתים קרובות, כאשר אנו הראשונים להפוך למחשב השולחני הראשי שלנו בבוקר, זה יהיה "התרסקות" על מסך כחול וצריך להחליף את המחשב מחדש להתחיל. זה יכול לקרות פעם אחת, כמה פעמים, או בכלל לא מפתיע

עשינו סריקה של האנטי וירוס, גם defragged ואפילו לקחו את המחשב לתוך שיסתכלו על ידי .... מקצועי בדרך כלל המחשב התנהג כשהוא הביט זה!

כנראה אח שלי קיבל הודעה מיידית באמצעות MSN Messenger בשוגג מן הבן שלי, שהיה קישור אל דף אינטרנט על זה שככל הנראה נתן למחשב שלו וירוס.

שהמסך הכחול יש אותיות שונות ומספרים על זה ... המכתבים כוללים: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS כתובת בסיס F53C32SF ב F539B0000, datestamp 4069F4da

המספרים הם בדרך כלל הרבה "0s" וכו '

שמעתי תוכנת אנטי וירוס לא תמיד מונע וירוסים.

האם מישהו יכול לעזור לי עם זה כי אני אובד עצות!
Old 28 אוקטובר 2008, 10:41
מנהל קבוצת

Default מסך כחול עזרה דרושה

סגירת זה פתיל עד מידע נוסף הוא גילה על תוכנות זדוניות. חלק מאותן שגיאות classicly זדוניות בנושא.

מנסה לתקן מחשב עם תוכנות זדוניות הנוכחי הוא חסר טעם יהיה רק להוביל לבעיות יותר למי לעזור עם הסרת תוכנות זדוניות.

אני תפתח נושא זה במידת הצורך, כאשר / אם הוא ניקה את התוכנה הזדונית.

Closed Thread

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Laptop הישן עם מסך שחור-דרושה עזרה בבקשה HistoryGirl מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 16th אוגוסט 2009 15:49
מסך כחול abgriffin13 מערכות ההפעלה Windows 2 7 אוקטובר 2008 04:41
מסך כחול מסך של Windows סנסציה Mukk1987 מערכות ההפעלה Windows 3 ה -15 לאפריל 2008 13:22
איך מסך כחול samjohnson מערכות ההפעלה Windows 24 11th פברואר 2008 12:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.