![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dažnai, kai mes pirmą savo ruožtu mūsų pagrindines kompiuterio ant iš ryto, tai bus "Crash" į mėlyname ekrane, turime pereiti prie kompiuterio ir iš naujo pradėti. Tai gali atsitikti vieną kartą, kelis kartus, arba stebėtinai ne visiems Mes padarėme anti virus scan, taip pat defragged ir netgi ėmėsi PC vertinti profesinės .... Paprastai kompiuteryje elgėsi, kai jis pažvelgė į jį! Matyt, mano brolis gavo per Instant Messenger MSN Messenger netyčia iš mano Sūnus, kuris turėjo nuorodą į puslapį apie tai, kad matyt davė savo kompiuterio virusas. Blue Screen turi keletą skirtingų raidžių ir skaičių apie tai ... Laiškai apima: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS adresas F53C32SF bazė F539B0000, Datestamp 4069F4da Skaičius paprastai yra daug "0s" ir tt Girdėjau antivirusinę programinę įrangą ne visada apsisaugoti nuo virusų. Can anyone help me su šiuo, nes aš esu ne nuostolis! |
|
| |||
| |||
| Baigiamasis šio pokalbio, kol negauta daugiau informacijos sužinojau apie kenkėjiškų programų. Kai kurios iš šių klaidų yra susijusios classicly kenkėjiškų programų. Mėginama nustatyti su kenkėjiškų programų šioje kompiuteryje beprasmiška ir tik sukelti daugiau problemų tiems, kurie padėtų su kenkėjiškų programų pašalinimas. Aš vėl šią temą, jei reikia, kai / jei kenkėjiškų programų yra išvalomas. |