![]() |
|
| |||
| |||
| Bieži vien, kad mēs pirmo reizi pārvērst mūsu galvenais desktop datoru ar rīta, tā būs "crash", uz Blue Screen, un mums ir slēdzis datoru izslēgt un atkal sākt. Tas var notikt vienreiz, vairākas reizes vai pārsteidzoši, nemaz Mēs esam darījuši anti virus scan, arī defragged un pat ņem PC vērā tiktu izskatīta pēc Professional .... Parasti PC izturējās, kad viņš paskatījās uz to! Acīmredzot mans brālis saņēma Instant Messenger starpniecību MSN Messenger netīši no mana Dēla, kurš bija saiti uz tīmekļa lapu par to, ka acīmredzot bija sava datora vīrusu. Blue Screen ir vairāki dažādi burti un cipari uz to ... Burti ietver: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADRESE F53C32SF bāze F539B0000, datestamp 4069F4da Numuri parasti ir daudz "0S" uc Esmu dzirdējis, pret vīrusu programmatūras ne vienmēr pasargā no vīrusiem. Can anyone help me ar šo priekšlikumu, jo es esmu pie zaudējumiem! |
|
| |||
| |||
| Closing this thread līdz vairāk informācijas uzzināja par ļaunprātīgu programmatūru. Daži no šiem kļūdas classicly malware saistīti. Mēģina salabot datoru ar ļaunprātīgu programmatūru, klāt ir bezjēdzīga, un tikai rada vairāk problēmu tiem, palīdzot ar malware atcelšanu. Es atsākt šo tēmu, ja nepieciešams, kad / ja malware ir jāiztīra. |
![]() |
|
| Bookmarks |