![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Często, kiedy musimy najpierw włączyć naszych głównych na komputerze typu desktop w rano, to będzie "Crash" na niebieskim ekranie i musimy włączyć komputer wyłączyć i ponownie uruchomić. Może się to zdarzyć raz, kilka razy lub wcale nie dziwi Zrobiliśmy antywirusowe skanowanie, a także defragged a nawet wziąć do komputera należy spojrzeć przez Professional .... zwykle komputer zachowywał się, gdy patrzył na nią! Widocznie mój brat otrzymał Instant Messenger za pomocą programu MSN Messenger przypadkowo od mojego syna, który link do strony internetowej, na to, że najwyraźniej dał swoim komputerze wirusa. Blue Screen ma kilka różnych liter i cyfr na to ... Listy obejmują: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADRES F53C32SF bazy w F539B0000, DateStamp 4069F4da Numery są na ogół dużo "0s" itp. Słyszałem, oprogramowanie antywirusowe nie zawsze przed wirusami. Czy ktoś mi w tym pomóc, bo jestem na straty! |
|
| |||
| |||
| Zamknięcie tego wątku aż Więcej informacji znajduje się na temat złośliwego oprogramowania. Niektóre z tych błędów classicly malware pokrewnych. Próbuje naprawić komputer z malware Obecnie jest bezcelowe i po prostu doprowadzić do więcej problemów dla tych, pomoc przy usunięciu szkodliwego oprogramowania. Będę ponownie ten temat w razie potrzeby, gdy / jeśli malware zostało oczyszczone. |
![]() |
|
| Zakładki |