![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deseori, când ne prima rândul său, PC-ul nostru principal pe desktop într-o dimineaţă, ea va "Crash" pe un ecran albastru si avem pentru a comuta de pe PC-ul şi re-start. Acest lucru se poate întâmpla o dată, de mai multe ori, surprinzator sau nu, la toate Am făcut o scanare anti virus, de asemenea, defragged şi chiar şi luate în PC-ul să fie examinat de către un .... Professional PC-ul s-au comportat de obicei atunci când a uitat la el! Se pare că fratele meu a primit un Instant Messenger, prin intermediul MSN Messenger neatenţie de la fiul meu, care a avut un link către o pagină web pe el, care se pare că a dat lui calculator un virus. The Blue Screen are diferite de mai multe litere şi numere pe ea ... Scrisori includ: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-ADRESA F53C32SF de bază de la F539B0000, datestamp 4069F4da Numerele sunt, în general, o mulţime de "0s" etc Am auzit anti virus produse de plastic nu se folosesc întotdeauna preveni viruşii. Poate cineva să mă ajute cu acest lucru pentru că eu sunt în pierdere! |
|
| |||
| |||
| Închiderea this thread până când mai multe informaţii este de a aflat despre malware-ului. Unele dintre aceste erori sunt classicly legate de malware. Încercarea de a stabili un computer cu prezenţi malware este inutilă şi va duce chiar la mai multe probleme pentru cei ajuta cu eliminarea malware-ului. Eu va redeschide acest subiect, dacă este necesar atunci când / dacă a malware-ului este curăţată. |
![]() |
|
| Marcaje |