![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Често, када смо први ред наш главни рачунар на радној површини у јутро, она ће "срушити" на плавом екрану и морамо да укључите и искључите рачунар поново покренути. То може да се деси једном, не више пута, или изненађујуће уопште Обавили смо проту-вирус скенирање, такодје дефраггед па чак и предузети ПЦ-у бити гледао по Стручни .... обично рачунар понашао када је погледао у то! Очигледно мој брат добио Ћаскање Гласник преко Мессенгер нехотице из мог Сина, који је имао линк на уеб страницу на то да је очигледно дао свој рачунар од вируса. Плави екран има неколико различитих слова и бројева на њему ... Слова су: -- БАД_ПООЛ_ХЕАДЕР ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ ПАГЕ_ФАУЛТ_ИН_НОНЕ_ПАГЕ_АРЕА ДРИВЕР_ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ ПФН_ЛИСТ_ЦОРРУП ПРИСМАО2.СЫС-АДРЕСА Ф53Ц32СФ базу Ф539Б0000, датестамп 4069Ф4да Бројеви су генерално доста "0с" итд Чуо сам проту-вирус софтвер не мора увек спречава вирусе. Цан аныоне хелп ме са овим, јер сам на губитку! |
|
| |||
| |||
| Затварање ово нит док се више информација сазнали малвера. Неке од тих грешака су повезани цлассицлы малвера. Покушавајући да поправи рачунар са овог малуаре-а је бесмислено и да ће само да доведе до много проблема за оне који помаже код уклањања малвера. Ја ћу поново отворити ову тему ако је потребно, када / ако је чисти малвера. |