![]() |
|
| |||
| |||
| Çoğu zaman ilk bir sabah mavi ekran üzerine, o-ecek "Crash" ana masaüstü bilgisayar açmak ve kapatmak için PC ve yeniden başlayın. Bu kez olabilir, birkaç kez, ya da şaşırtıcı hiç Biz bir profesyonel .... tarafından aranmak bir anti virüs tarama, ayrıca defragged bile içine alınan bilgisayar yapmış genellikle bilgisayar davrandım zaman o baktı! Apparently my Brother, MSN Messenger üzerinden oğlum, bu da üzerinde belli ki bilgisayar virüs verdi bir web sayfasına bir bağlantı vardı yanlışlıkla bir Instant Messenger aldı. Mavi Ekran üzerinde birkaç farklı harf ve sayılar vardır ... Harfler şunlardır: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-F539B0000, datestamp 4069F4da de ADRES F53C32SF üssü Numaralar genellikle 0s "çok" vb vardır Hep virüsleri engellemez anti virüs yazılımı duydum. Çünkü bir kayıp am kimse bu konuda bana yardımcı olabilir! |
|
| |||
| |||
| Kapanış this thread kadar daha fazla bilgi malware hakkında bilgi bulunur. Bazı bu hataların classicly ilgili malware vardır. Malware mevcut olan bir bilgisayar düzeltmek için çalışılıyor ve anlamsız sadece bu kötü amaçlı yazılımları temizleme ile yardım için daha fazla sorunlara yol açacaktır. Bu konu, eğer zaman / eğer malware temizlenip yeniden ihtiyaç olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |