менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Синій екран довідки Необхідне

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 28 жовтня 2008, 10:17
Член групи

Найчастіше, коли ми першу чергу наша основна настільний ПК на ранкову, це буде "Crash" на синьому екрані, ми змушені перейти від ПК і повторного запуску. Це може відбуватися раз в кілька разів, або на подив, не на всіх

Ми зробили антивірусного сканування, а також defragged і навіть прийняли ПК в відстежить .... Професійні Звичайно комп'ютер веде себе, коли він дивився на неї!

Мабуть мій брат отримав Instant Messenger через MSN Messenger ненавмисного від мого сина, яка була посилання на веб-сторінку, на яке, очевидно, вона дала свій комп'ютер вірусом.

Синій Екран має кілька різних літер та цифр на ньому ... Листи включають: --

BAD_POOL_HEADER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_LIST_CORRUP
PRISMAO2.SYS-адреса F53C32SF бази F539B0000, DateStamp 4069F4da

Номери, як правило, багато "0s" і т.д.

Я чув, антивірусне програмне забезпечення не завжди запобігати зараження вірусами.

Чи можна мені допомогти з цим, тому що я в розгубленості!
Old 28 жовтня 2008, 10:41
Модератор групи

Закриття цієї теми поки більше інформації дізналися про шкідливих програм. Деякі з цих помилок є classicly шкідливого пов'язані між собою.

Спроби виправити комп'ютер шкідливих програм даний час є безглуздим і буде просто приводить до більше проблем для тих, хто допомагає з видалення шкідливих програм.

Я знову відкрити цю тему, якщо необхідно, коли / якщо очищається шкідливих програм.

Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.