![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Найчастіше, коли ми першу чергу наша основна настільний ПК на ранкову, це буде "Crash" на синьому екрані, ми змушені перейти від ПК і повторного запуску. Це може відбуватися раз в кілька разів, або на подив, не на всіх Ми зробили антивірусного сканування, а також defragged і навіть прийняли ПК в відстежить .... Професійні Звичайно комп'ютер веде себе, коли він дивився на неї! Мабуть мій брат отримав Instant Messenger через MSN Messenger ненавмисного від мого сина, яка була посилання на веб-сторінку, на яке, очевидно, вона дала свій комп'ютер вірусом. Синій Екран має кілька різних літер та цифр на ньому ... Листи включають: -- BAD_POOL_HEADER IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NONE_PAGE_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL PFN_LIST_CORRUP PRISMAO2.SYS-адреса F53C32SF бази F539B0000, DateStamp 4069F4da Номери, як правило, багато "0s" і т.д. Я чув, антивірусне програмне забезпечення не завжди запобігати зараження вірусами. Чи можна мені допомогти з цим, тому що я в розгубленості! |
|
| |||
| |||
| Закриття цієї теми поки більше інформації дізналися про шкідливих програм. Деякі з цих помилок є classicly шкідливого пов'язані між собою. Спроби виправити комп'ютер шкідливих програм даний час є безглуздим і буде просто приводить до більше проблем для тих, хто допомагає з видалення шкідливих програм. Я знову відкрити цю тему, якщо необхідно, коли / якщо очищається шкідливих програм. |