![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам били като някои Blue екрана проблеми и може да използвате някои от помощ. Изпратих го на приятел, който днес ми прати следния е-поща. Лаптоп е синя скрининг отново. Досега сме се завтече твърдия диск тест, с памет тест. Сега ние сме правите пълно възстановяване на операционната система. Мислите ли, че ми компютър може да се спаси? Също така, какво прави той означава с пълно възстановяване на операционната система? |
|
| |||
| |||
| Звучи като той е преинсталиране на операционната система. |
|
| |||
| |||
| Искаш да кажеш аз отивам да загубим такива неща (Моите документи, Моите снимки Моята музика, снимки, десктоп файлове, прилагането на данни и т.н.) |
|
| |||
| |||
| Да ти би. Но той също може да се опитваш да направиш ремонт Инсталирай. В този случай няма да хлабав нищо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правило # 1 на изпращане на данни към някой друг е да поддържаме друго копие. Ако той се прави пълно преинсталиране и форматиране на устройството (можете да преинсталирате право отгоре, но най-просто избършете него) може да се загубят данните си.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Как бих могла да пази копие, ако не може да получи дори и в нея, след като започна синьо скрининг. |
|
| |||
| |||
| Защото ви трябва да има редовни копие, което означава, всяка седмица - месец Вие трябва да направите резервно копие на вашите файлове с флаш памет, вторични HD, CD др Но аз съм се познае, която не знам как да направя това право ? Ако не тогава сигурно имате приятели, които биха могли да направим за вас, може би на този приятел, като се погледна в компютъра си сега. |
|
| |||
| |||
| Другият отговор е, защото не получи син екран в BIOS - Ако паметта ви е добро, много решения съществуват и за подкрепа на данни извън Windows. Твърде е късно за това сега, все пак.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| За късно да направя нищо за това. ![]() Аз все още може да получите в безопасен режим със синия екран изниквам .. С това каза, мога да изпратя "Моята музика" Моите документи "и др. Върху Memory Stick чрез е в безопасен режим? |
|
| |||
| |||
| Аз не разберем, че това прави от момчето фиксирането ми лаптоп, тъй като съпругата ми говореше за него. Но тя си мисли, че си казах, че аз нужда от карта с памет за моя Dell Insprion 2200 лаптоп, както и че те са около $ 50 долара. Той се опитва да намеря някой на разстояние от друг лаптоп, които да работят, така че няма да има нужда да се купи сам. Единственото, че бих могла глоба от начина на използване ококорен е тази част K5198 - 64MB памет USB ключ. 1. Дали тя звучи като за вас, момчета, че това устройство може да спаси всичко за мен? 2. С него е USB устройство, то винаги ще трябва да остане постоянно на моя лаптоп, или след като всичко се спасяваме, то може да бъде премахната? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HELP син екран! И повече проблеми! | nukelemon | Общи Софтуер Чат | 2 | 4 януари 2009 10:22 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Проверете диска проблеми и "син екран на смъртта" - тъй като повторно форматиране и нова RAM | Samantha0101 | Общи Хардуер Чат | 17 | 29 Март 2008 06:28 |
| Първи син екран | samjohnson | Windows операционни системи | 24 | 11 Feb 2008 12:41 |
| Син екран | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 29 | 22-ри септември 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |