menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Modrá obrazovka Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 22. červenec 2008, 18:04
Člen Skupina

Byl jsem s některými problémy, modrá obrazovka a mohl použít nějakou pomoc. Poslal jsem ji na přítele, který mi dnes poslal následující e-mail.

Laptop je modrý screening znovu. Zatím jsme běželi test pevného disku, paměťové test. Teď děláme kompletní obnovy na operačním systému.

Myslíte si, že počítač může být spasen?

Také, co znamenají úplné obnovy operačního systému?
Old 22. červenec 2008, 18:52
Moderátor skupiny

Zní to, jako je znovu nainstalovat operační systém.

Old 22. červenec 2008, 20:37
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Zní to, jako je znovu nainstalovat operační systém.
By znamenalo, že budu ztrácet věci, jako je například (Moje Dokumenty, Obrázky, Hudba, Oblíbené, desktopových souborů, používání údajů atd.)
Old 22. červenec 2008, 20:39
Moderátor skupiny

Ano, měli byste. Ale může být také snaží udělat opravu instalace. V takovém případě vám nebude nic ztratit.

Old 22. červenec 2008, 21:33
Dárce Skupina

Pravidlo # 1 odesláním dat do někoho jiného, aby se další kopii.

Pokud to dělá kompletní přeinstalaci a formátování disku (můžete přeinstalujte přímo nad horní ale většina jen otřete ji) může dojít ke ztrátě dat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 23. července 2008, 12:43
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Pravidlo # 1 odesláním dat do někoho jiného, aby se další kopii.

Pokud to dělá kompletní přeinstalaci a formátování disku (můžete přeinstalujte přímo nad horní ale většina jen otřete ji) může dojít ke ztrátě dat.
Jak bych mohla ponechat kopii, jestli bych nemohl ani dostat do ní poté, co začal modrá screening.
Old 23. července 2008, 15:27
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Satman858 View Post
Jak bych mohla ponechat kopii, jestli bych nemohl ani dostat do ní poté, co začal modrá screening.
Protože váš měl mít pravidelný kopie, což znamená, každý týden - měsíc byste měli udělat záložní kopie souborů na flash disku, sekundární hd, cd atd. Ale já jsem hádat byste nevěděli, jak na to právo ? Pokud není, pak jistě máte přátele, kteří by to pro vás, možná to je přítel vezme podívat se na váš počítač.
Old 23. července 2008, 20:31
Dárce Skupina

Tato odpověď je jiná, protože nebudete mít modrou obrazovku v BIOSu - pokud vaše paměť je dobrá, existuje spousta řešení pro zálohování dat mimo Windows.

Příliš pozdě, že nyní, když.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 25. července 2008, 13:47
Člen Skupina

Chcete-li pozdě udělat něco, aby nyní.

Mohl bych ještě dostat do nouzového režimu s modrou obrazovku pop až ..

Díky, že řekl, mohu poslat "moje hudba" můj dokument "ect. Do Memory Stick cestou je v nouzovém režimu?
Old 25. července 2008, 17:27
Člen Skupina

I didn't slyšet přímo od chlapa stanovení můj notebook, protože svou ženou mluvil s ním. Ale ona si myslí, že jí řekla, že jsem potřeboval na paměťovou kartu pro můj notebook Dell Insprion 2200, a že by bylo asi $ 50 dolarů. Ten se snaží najít jednoho z jiného notebooku, který by práci, tak bych se nebudete muset zakoupit sám. Jediné, myslím, že bych mohl pokutu způsob použití třeštit je tato část K5198 - 64MB paměti USB klíč.

1. Zní to, jako na vás, že toto zařízení by mohlo zachránit vše, co pro mě?

2. S tím, že se jedná o USB zařízení, bude mít vždy trvale zůstat na mém notebooku, nebo poté, co vše je uloženo lze odstranit?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.