![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem s některými problémy, modrá obrazovka a mohl použít nějakou pomoc. Poslal jsem ji na přítele, který mi dnes poslal následující e-mail. Laptop je modrý screening znovu. Zatím jsme běželi test pevného disku, paměťové test. Teď děláme kompletní obnovy na operačním systému. Myslíte si, že počítač může být spasen? Také, co znamenají úplné obnovy operačního systému? |
|
| |||
| |||
| Zní to, jako je znovu nainstalovat operační systém. |
|
| |||
| |||
| By znamenalo, že budu ztrácet věci, jako je například (Moje Dokumenty, Obrázky, Hudba, Oblíbené, desktopových souborů, používání údajů atd.) |
|
| |||
| |||
| Ano, měli byste. Ale může být také snaží udělat opravu instalace. V takovém případě vám nebude nic ztratit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravidlo # 1 odesláním dat do někoho jiného, aby se další kopii. Pokud to dělá kompletní přeinstalaci a formátování disku (můžete přeinstalujte přímo nad horní ale většina jen otřete ji) může dojít ke ztrátě dat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak bych mohla ponechat kopii, jestli bych nemohl ani dostat do ní poté, co začal modrá screening. |
|
| |||
| |||
| Protože váš měl mít pravidelný kopie, což znamená, každý týden - měsíc byste měli udělat záložní kopie souborů na flash disku, sekundární hd, cd atd. Ale já jsem hádat byste nevěděli, jak na to právo ? Pokud není, pak jistě máte přátele, kteří by to pro vás, možná to je přítel vezme podívat se na váš počítač. |
|
| |||
| |||
| Tato odpověď je jiná, protože nebudete mít modrou obrazovku v BIOSu - pokud vaše paměť je dobrá, existuje spousta řešení pro zálohování dat mimo Windows. Příliš pozdě, že nyní, když.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Chcete-li pozdě udělat něco, aby nyní. ![]() Mohl bych ještě dostat do nouzového režimu s modrou obrazovku pop až .. Díky, že řekl, mohu poslat "moje hudba" můj dokument "ect. Do Memory Stick cestou je v nouzovém režimu? |
|
| |||
| |||
| I didn't slyšet přímo od chlapa stanovení můj notebook, protože svou ženou mluvil s ním. Ale ona si myslí, že jí řekla, že jsem potřeboval na paměťovou kartu pro můj notebook Dell Insprion 2200, a že by bylo asi $ 50 dolarů. Ten se snaží najít jednoho z jiného notebooku, který by práci, tak bych se nebudete muset zakoupit sám. Jediné, myslím, že bych mohl pokutu způsob použití třeštit je tato část K5198 - 64MB paměti USB klíč. 1. Zní to, jako na vás, že toto zařízení by mohlo zachránit vše, co pro mě? 2. S tím, že se jedná o USB zařízení, bude mít vždy trvale zůstat na mém notebooku, nebo poté, co vše je uloženo lze odstranit? |