![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω έχοντας κάποια μπλε οθόνη προβλήματα και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια. Έστειλα σε ένα φίλο που μου έστειλε σήμερα το παρακάτω e-mail. Laptop είναι μπλε screening ξανά. Μέχρι στιγμής έχουμε εκτελέσατε σκληρό δίσκο δοκιμασία, μια δοκιμασία της μνήμης. Τώρα κάνουμε μια πλήρη αξιοποίηση, με το λειτουργικό σύστημα. Πιστεύετε ότι ο υπολογιστής μου μπορεί να σωθεί; Επίσης, τι σημαίνει η πλήρης ανάκτηση του λειτουργικού συστήματος; |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν να είναι η επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. |
|
| |||
| |||
| Θα σήμαινε ότι θα ήθελα να χάνουν πράγματα όπως (My Documents, My Pictures, My Music, τα Αγαπημένα, τα αρχεία της επιφάνειας εργασίας, την εφαρμογή των δεδομένων, κλπ.) |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα σας. Αλλά μπορεί επίσης να προσπαθούν να κάνουν κάποια επισκευή Εγκατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα χαλαρό τίποτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κανόνας # 1 της αποστολής των δεδομένων σας σε κάποιον άλλο, είναι να διατηρήσουν ένα άλλο αντίγραφο. Αν κάνει μια πλήρη επανεγκατάσταση του είναι και η διαμόρφωση του δίσκου (μπορείτε να επανεγκαταστήσετε τα δεξιά προς τα πάνω, αλλά πιο απλά σκουπίστε της) μπορεί να χάσετε τα δεδομένα σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Επειδή το να έχει τακτική αντίτυπο, δηλαδή κάθε εβδομάδα - μήνα θα πρέπει να κάνει πίσω μέχρι αντίγραφο των αρχείων σας σε ένα flash drive, το παράγωγο hd, cd κλπ. Αλλά είμαι μαντέψουν δεν θα ξέρει πώς να κάνει αυτό το δικαίωμα ; Αν τότε σίγουρα δεν έχετε φίλους που θα μπορούσε να κάνει για σας, ίσως ο φίλος thats λαμβάνοντας δείτε τον υπολογιστή σας τώρα. |
|
| |||
| |||
| Η άλλη απάντηση είναι γιατί δεν έχετε μια μπλε οθόνη με BIOS - αν μνήμη σας είναι καλή, υπάρχουν πολλές λύσεις για την υποστήριξη των δεδομένων εκτός των Windows. Πολύ αργά για αυτό τώρα, όμως.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Προς αργά για να κάνουμε τίποτα γι 'αυτό τώρα. ![]() Θα μπορούσε ακόμη να έρθουν σε ασφαλή λειτουργία με την μπλε οθόνη εμφανιστεί .. Με είπε ότι, μπορώ να στείλω "μουσική μου" μου τον "ect. Σε ένα memory stick με τον τρόπο του είναι σε ασφαλή λειτουργία; |
|
| |||
| |||
| Δεν άκουσα αυτό κατευθείαν από τον τύπο για τον καθορισμό μου φορητό υπολογιστή, όπως η γυναίκα μου μίλησε γι 'αυτόν. Ωστόσο, πιστεύει ότι της είπε ότι χρειάζεται μια κάρτα μνήμης για το φορητό υπολογιστή της Dell Insprion 2200, και ότι ήταν περίπου $ 50 δολάρια. Αυτός προσπαθεί να βρει μία άλλη εκτός των laptop που θα έχει, γι 'αυτό δεν θα πρέπει να αγοράσουν ένα εγώ. Το μόνο πιστεύω ότι θα μπορούσε να προστίμου κατά τρόπο χρήσης γουρλώνω είναι αυτό το μέρος K5198 - 64MB μνήμης USB κλειδί. 1. Μήπως αυτό ακούγεται σαν να λέτε ότι αυτή η συσκευή θα μπορούσε να σώσει τα πάντα για μένα; 2. Με αυτό είναι μια συσκευή USB, θα πρέπει πάντα να παραμένουν μόνιμα σε φορητό υπολογιστή μου, ή μια φορά τα πάντα είναι αποθηκευμένο μπορεί να αφαιρεθεί; |