![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy kis kék képernyő problémákat, és egy kis segítség. Elküldtem egy barátomnak, aki ma küldött nekem egy e-mailben a következő. Laptop kék szűrés újra. Eddig futott hard drive-teszt, a memória tesztet. Most ezt a teljes hasznosítási az operációs rendszert. Gondolod, hogy a számítógépet nem lehet megmenteni? Továbbá, mit is jelent teljes hasznosítási az operációs rendszer? |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint õ újratelepíteni az operációs rendszert. |
|
| |||
| |||
| Vajon azt jelenti fogom elveszíteni a dolgok, mint a (My Documents, My Pictures, Zene, Kedvencek, asztali kép, Application Data, stb) |
|
| |||
| |||
| Persze, igen. De ő is próbál tenni a javítási telepítése. Ebben az esetben nem lesz elég laza semmit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rule # 1 küldjék meg az adatokat, hogy valaki más is, hogy egy másik példányt. Ha pedig a teljes újratelepítése és a formázás a meghajtó (akkor újratelepítéséhez jobbról a felső, de a legtöbb csak törölje el), akkor kérjük, elveszti az adatokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hogyan tudnám tartani egy-egy példányát, ha nem tudtam még bejutni egyszer elkezdett kék szűrést. |
|
| |||
| |||
| Mert, hogy van egy rendes példányt, vagyis minden héten - a hónapban meg kell tennie egy példányát vissza a fájlokat a Flash-meghajtó, másodlagos hd, cd stb De én kitalálni, amit nem tudod, hogyan kell csinálni ezt a jogot ? Ha nem, akkor biztosan van, aki barátai do it for you, maybe a friend thats egy pillantást a számítógépet. |
|
| |||
| |||
| A másik megoldás, mert nem kap egy kék képernyő a BIOS - ha a memória jó, rengeteg megoldás létezik támogatásának adatok kívül a Windows. Túl késő, hogy most mégis.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ha későn, hogy bármit is, hogy most. ![]() Én még mindig biztonságos módja a kék képernyő felbukkan .. Erre azt mondta, tudok küldeni "my music" a dokumentum "stb. Be a Memory Stick módon, hogy a safe mode? |
|
| |||
| |||
| Nem hallottam ezt egyenesen a srác rögzítő én laptop, mint a feleségem beszélt vele. De ő azt hiszi, azt mondta, hogy szükség van egy memóriakártyát a saját Insprion 2200 Dell laptop, és hogy körülbelül $ 50 dollárt. Azt próbálja megtalálni egyszeri másik laptop, ami működik, így nem kell megvásárolni egy magam. Csak tudnám szép módon használja szemforgatás ez részben K5198 - 64MB memória USB kulcs. 1. Akkor is így hangzott a srácok, hogy ez az eszköz lehetne menteni mindent nekem? 2. Ezzel az USB-eszközt, majd azt mindig, hogy véglegesen marad az én laptop, vagy ha mindent mentett meg lehet szüntetni? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SEGÍTSÉG kék képernyőn! És több probléma! | nukelemon | General Chat szoftver | 2 | 4. január 2009 10:22 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| Check disk probléma és a "kék képernyő a halál" -, mivel újra formázás és új RAM | Samantha0101 | Általános fémáru Chat | 17 | 29. március 2008 06:28 |
| Ismerkedés a kék képernyő | samjohnson | A Windows operációs rendszerek | 24 | 11. február 2008 12:41 |
| Kék képernyő | mrdaveyk | Processzorok, alaplapok és RAM | 29 | 22. Szeptember 2007 12:49 |
| Téma eszközök | |
| |