kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Blue Screen Problems

Reply

Téma eszközök
Old Július 22 2008, 18:04
Csoport tagja

Default Blue Screen Problems

Nekem van egy kis kék képernyő problémákat, és egy kis segítség. Elküldtem egy barátomnak, aki ma küldött nekem egy e-mailben a következő.

Laptop kék szűrés újra. Eddig futott hard drive-teszt, a memória tesztet. Most ezt a teljes hasznosítási az operációs rendszert.

Gondolod, hogy a számítógépet nem lehet megmenteni?

Továbbá, mit is jelent teljes hasznosítási az operációs rendszer?
Old Július 22 2008, 18:52
Moderátor Csoport

Úgy hangzik, mint õ újratelepíteni az operációs rendszert.

Old Július 22 2008, 20:37
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Úgy hangzik, mint õ újratelepíteni az operációs rendszert.
Vajon azt jelenti fogom elveszíteni a dolgok, mint a (My Documents, My Pictures, Zene, Kedvencek, asztali kép, Application Data, stb)
Old Július 22 2008, 20:39
Moderátor Csoport

Persze, igen. De ő is próbál tenni a javítási telepítése. Ebben az esetben nem lesz elég laza semmit.

Old Július 22 2008, 21:33
Donor Group

Rule # 1 küldjék meg az adatokat, hogy valaki más is, hogy egy másik példányt.

Ha pedig a teljes újratelepítése és a formázás a meghajtó (akkor újratelepítéséhez jobbról a felső, de a legtöbb csak törölje el), akkor kérjük, elveszti az adatokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Július 23 2008, 12:43
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Rule # 1 küldjék meg az adatokat, hogy valaki más is, hogy egy másik példányt.

Ha pedig a teljes újratelepítése és a formázás a meghajtó (akkor újratelepítéséhez jobbról a felső, de a legtöbb csak törölje el), akkor kérjük, elveszti az adatokat.
Hogyan tudnám tartani egy-egy példányát, ha nem tudtam még bejutni egyszer elkezdett kék szűrést.
Old Július 23 2008, 15:27
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Satman858 View Post
Hogyan tudnám tartani egy-egy példányát, ha nem tudtam még bejutni egyszer elkezdett kék szűrést.
Mert, hogy van egy rendes példányt, vagyis minden héten - a hónapban meg kell tennie egy példányát vissza a fájlokat a Flash-meghajtó, másodlagos hd, cd stb De én kitalálni, amit nem tudod, hogyan kell csinálni ezt a jogot ? Ha nem, akkor biztosan van, aki barátai do it for you, maybe a friend thats egy pillantást a számítógépet.
Old Július 23 2008, 20:31
Donor Group

A másik megoldás, mert nem kap egy kék képernyő a BIOS - ha a memória jó, rengeteg megoldás létezik támogatásának adatok kívül a Windows.

Túl késő, hogy most mégis.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Július 25 2008, 13:47
Csoport tagja

Ha későn, hogy bármit is, hogy most.

Én még mindig biztonságos módja a kék képernyő felbukkan ..

Erre azt mondta, tudok küldeni "my music" a dokumentum "stb. Be a Memory Stick módon, hogy a safe mode?
Old Július 25 2008, 17:27
Csoport tagja

Nem hallottam ezt egyenesen a srác rögzítő én laptop, mint a feleségem beszélt vele. De ő azt hiszi, azt mondta, hogy szükség van egy memóriakártyát a saját Insprion 2200 Dell laptop, és hogy körülbelül $ 50 dollárt. Azt próbálja megtalálni egyszeri másik laptop, ami működik, így nem kell megvásárolni egy magam. Csak tudnám szép módon használja szemforgatás ez részben K5198 - 64MB memória USB kulcs.

1. Akkor is így hangzott a srácok, hogy ez az eszköz lehetne menteni mindent nekem?

2. Ezzel az USB-eszközt, majd azt mindig, hogy véglegesen marad az én laptop, vagy ha mindent mentett meg lehet szüntetni?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SEGÍTSÉG kék képernyőn! És több probléma! nukelemon General Chat szoftver 2 4. január 2009 10:22
Kék képernyő a Windows splash screen Mukk1987 A Windows operációs rendszerek 3 15. április 2008 13:22
Check disk probléma és a "kék képernyő a halál" -, mivel újra formázás és új RAM Samantha0101 Általános fémáru Chat 17 29. március 2008 06:28
Ismerkedés a kék képernyő samjohnson A Windows operációs rendszerek 24 11. február 2008 12:41
Kék képernyő mrdaveyk Processzorok, alaplapok és RAM 29 22. Szeptember 2007 12:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.