![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Buvau tam tikra mėlynas ekranas su problemomis ir gali naudoti tam padėti. Mane pasiuntė jį į draugo, kuris šiandien atsiuntė man šį e-mail. Laptop mėlynai atrankos kartą. Iki šiol mes pakrantės disko testas, atminties testą. Dabar mes darome visiškai atsigautų nuo operacinės sistemos. Ar manote, kad mano kompiuteris gali išgelbėti? Be to, ką jis reiškia visiškas atkūrimas operacinė sistema? |
|
| |||
| |||
| Panašiai, kaip jis yra iš naujo įdiegti operacinę sistemą. |
|
| |||
| |||
| Ar tai reiškia aš einu praranda tokius dalykus kaip (My Documents, My Pictures, My Music, Pasirinkimai, darbastalio failus, taikant duomenų ir tt) |
|
| |||
| |||
| Taip, galėtumėte. Tačiau jis taip pat gali būti bandoma daryti remontas diegimas. Tokiu atveju jums nereikės nieko prarasti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taisyklė # 1 siunčiant jūsų duomenis kažkas turi išlaikyti kitą kopiją. Jei jis daro visiškai naujo ir formatavimo diske (galite iš naujo įdiegti iš dešinės į viršų, tačiau dauguma tiesiog nuvalykite jį), galite prarasti duomenis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kaip galėčiau išlaikyti kopiją, jei aš net negalėjo patekti į ją, kai ji pradėjo mėlyną atranka. |
|
| |||
| |||
| Kadangi jūsų turėtų būti reguliariai kopija, ty kiekvieną savaitę - mėnesį turėtumėte iki kopijuoti failus atgal į flash drive, vidurinio HD, CD ir tt But I'm guessing jūs nežinote, kaip tai padaryti teisė ? Jei ne, tuomet tikrai turite draugų, kurie galėtų padaryti tai už jus, o gal draugui thats atsižvelgiant į kompiuterį atrodo dabar. |
|
| |||
| |||
| Kitas atsakymas yra todėl, kad jūs negaunate mėlyname ekrane BIOS - jeigu jūsų atmintis yra gera, daug sprendimų, egzistuoja atsargines kopijas duomenų ne Windows. Per vėlai, kad dabar, nors.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Norėdami vėlu ką nors apie tai dabar. ![]() Aš vis dar gali patekti į saugų režimą su mėlyname ekrane Iššokantis .. Turint tai sakė, galiu siųsti "Mano muzika" my document "ect. Ant Memory Stick kaip yra iš Safe Mode? |
|
| |||
| |||
| Aš ne tai išgirsti iš vaikino nustatantis mano nešiojamas tiesiai, kaip mano žmona kalbėjo su juo. Tačiau ji mano, kad jis pasakė jai, kad man reikia atminties korteles mano Dell Insprion 2.200 nešiojamas, ir kad jie buvo apie $ 50 bucks. Jis bando surasti vienas prie kito laptopo, kad galėtų dirbti, todėl nėra būtinybės įsigyti vieną sau. Tik manau gali baudą būdu naudojant akiniai tai dalis K5198 - 64MB atminties raktą. 1. Ar tai skamba jums vaikinai, kad šį prietaisą būtų galima sutaupyti viskas man? 2. Su juo bus USB įrenginį, bus jis visada turi nuolat išlikti mano nešiojamas, ar kai viskas yra įrašyti jį galima pašalinti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PAGALBA mėlynas ekranas! Ir daugiau problemų! | nukelemon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 4 sausis 2009 10:22 |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| Patikrinkite disko problemų ir "Blue Screen of Death" - nuo naujo formato ir naujo RAM | Samantha0101 | General Hardware Chat | 17 | Kovas 29, 2008 06:28 |
| Pirmieji mėlynas ekranas | samjohnson | Windows "operacinės sistemos | 24 | 11 vasaris 2008 12:41 |
| Blue Screen | mrdaveyk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 29 | 22 rugsėjis 2007 12:49 |
| Temos įrankiai | |
| |