mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Blue Screen Problēmas

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 22, 2008, 18:04
Loceklis

Default Blue Screen Problēmas

Man ir bijis, kuram ir Blue screen problēmas un varētu izmantot dažas help. I nosūtīja to draugs, kas šodien man atsūtīja šādu e-pastu.

Klēpjdators ir zilā pārbaudi vēlreiz. Līdz šim mums ir ilga cietā diska testu, atmiņas testu. Tagad mēs darām pilnīgu atgūšanu par operētājsistēmu.

Vai jums šķiet, ka mans dators var glābt?

Arī, ko viņš domā ar pilnīgu atgūšanu no operētājsistēmas?
Old Jūlijs 22, 2008, 18:52
Moderator Group

Līdzīgi kā tas ir atkārtoti instalēt operētājsistēmu.

Old Jūlijs 22, 2008, 20:37
Loceklis

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Līdzīgi kā tas ir atkārtoti instalēt operētājsistēmu.
Vai tas nozīmē, ka es gatavojos zaudēt lietas, piemēram, (Mani dokumenti, Mani attēli, Mana mūzika, izlasi desktop faili, lietojumprogrammas datiem uc)
Old Jūlijs 22, 2008, 20:39
Moderator Group

Jā jūs. Bet viņš var arī mēģināt darīt Remonts Install. Šādā gadījumā Jums nebūs zaudēt neko.

Old Jūlijs 22, 2008, 21:33
Donors Group

Noteikums # 1 nosūtītu datus uz kādu citu, ir turēt otru kopiju.

Ja viņš dara pilnīgi pārinstalēt un formatējumu drive (varat pārinstalēt tiesības pār augšu, bet lielākā daļa vienkārši noslaukiet to), jūs varat zaudēt savus datus.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūlijs 23, 2008, 12:43
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Noteikums # 1 nosūtītu datus uz kādu citu, ir turēt otru kopiju.

Ja viņš dara pilnīgi pārinstalēt un formatējumu drive (varat pārinstalēt tiesības pār augšu, bet lielākā daļa vienkārši noslaukiet to), jūs varat zaudēt savus datus.
Kā es varu saglabāt kopiju, ja es nevarētu pat iekļuvuši to, kad tas sāka zils skrīningu.
Old Jūlijs 23, 2008, 15:27
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Satman858 View Post
Kā es varu saglabāt kopiju, ja es nevarētu pat iekļuvuši to, kad tas sāka zils skrīningu.
Tāpēc, ka Jūsu varbūtējiem regulāri kopiju, un tas nozīmē katru nedēļu - mēnesi tev būtu veido kopiju failus atpakaļ uz flash drive, vidējās hd, cd utt Bet es esmu guessing Jūs nezināt, kā to izdarīt labi ? Ja ne, tad protams jums ir draugi, kas varēja darīt jums, varbūt draugs thats ņemot apskatīt sava datora tagad.
Old Jūlijs 23, 2008, 20:31
Donors Group

Cita atbilde ir tāpēc, ka jūs nesaņemat zilā ekrāna BIOS - ja atmiņas ir laba, daudz risinājumu nav par datu dublēšanu ārpus Windows.

Pārāk vēlu, ka tagad, though.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Jūlijs 25, 2008, 13:47
Loceklis

Lai vēlu kaut ko darīt par to tagad.

Es varētu vēl iekļuvuši drošais režīms ar zilo ekrānu pop up ..

Ar to teica, es varu nosūtīt "Mana mūzika" mans dokuments "ect. Uz atmiņas karti kā tikt drošajā režīmā?
Old Jūlijs 25, 2008, 17:27
Loceklis

Es nedzirdēja šo tieši no puisis, ar ko nosaka manu portatīvo datoru, kā mana sieva runāja ar viņu. Bet viņa domā, viņš teica, ka man vajadzēja atmiņas karti manu Dell Insprion 2.200 laptop, un ka tie bija par 50 $ dolāriem. Viņš mēģina atrast vienu pie citas klēpjdators, kas strādā, tāpēc es nebūtu jāpērk viens pats. Tikai domāju, ka es varēju naudas soda veidā, izmantojot Goggle tas ir daļa K5198 - 64MB USB Memory taustiņu.

1. Vai tas izklausīsies jums puiši, ka šo ierīci, varētu ietaupīt viss man?

2. Taču to USB ierīci, tas ir vienmēr ir pastāvīgi palikt par manu laptop, vai reizi viss ir saglabāta to var noņemt?
Reply

Register

Bookmarks