rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Blue Screen Problemy

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 lipca 2008, 18:04
Członek grupy

Default Blue Screen Problemy

Mam był posiadanie pewnych problemów niebieski ekran i może korzystać z niektórych pomóc. Wysłałem go do znajomego, który dzisiaj mi na następujący adres e-mail.

Laptop jest niebieska badania ponownie. Do tej pory prowadził badania dysku twardego, pamięci testu. Teraz robią pełną odzyskiwania systemu operacyjnego.

Czy sądzi Pan, mój komputer może być zbawiony?

Ponadto, co on oznacza pełne odzyskiwanie systemu operacyjnego?
Old 22 lipca 2008, 18:52
Moderator grupy

Brzmi jak on ponownej instalacji systemu operacyjnego.

Old 22 lipca 2008, 20:37
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Brzmi jak on ponownej instalacji systemu operacyjnego.
Czy to znaczy, będę tracić rzeczy jak (Moje dokumenty, Moje obrazy, Moja muzyka, Ulubione, desktop, dane aplikacji, itp.)
Old 22 lipca 2008, 20:39
Moderator grupy

Tak, byłoby. Ale może być również próbuje dokonać naprawy instalacji. W takim przypadku nie będzie niczego luzem.

Old 22 lipca 2008, 21:33
Grupa dawcy

Zasada # 1 wysyłania danych do kogoś innego jest zachować kopię.

Jeśli on robi kompletny ponowna i formatowanie dysku (można ponownie zainstalować w prawo w górę, ale większość po prostu wymazać go) może spowodować utratę danych.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 23 lipca 2008, 12:43
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
Zasada # 1 wysyłania danych do kogoś innego jest zachować kopię.

Jeśli on robi kompletny ponowna i formatowanie dysku (można ponownie zainstalować w prawo w górę, ale większość po prostu wymazać go) może spowodować utratę danych.
Jak mogę zachować kopię gdybym mógł nawet dostać się do niego raz zaczął niebieski kontroli.
Old 23 lipca 2008, 15:27
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Satman858 View Post
Jak mogę zachować kopię gdybym mógł nawet dostać się do niego raz zaczął niebieski kontroli.
Ze względu na swoje rzekome regularnie kopiować, czyli co tydzień - miesiąc należy wykonać kopię zapasową kopię plików na dysku flash, wtórne hd, cd itd. Ale I'm guessing you wouldn't know-how do tego prawo ? Jeśli nie to na pewno masz znajomych, którzy mogliby to zrobić dla Ciebie, może przyjacielem thats biorąc spójrz na swój komputer.
Old 23 lipca 2008, 20:31
Grupa dawcy

W drugiej odpowiedzi, ponieważ nie dostaniesz niebieskim ekranie w BIOS - jeśli pamięć jest dobra, istnieje wiele rozwiązań do tworzenia kopii zapasowych danych poza systemem Windows.

Zbyt późno, że obecnie, choć.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 25 lipca 2008, 13:47
Członek grupy

Aby późno, aby cokolwiek zrobić o tym teraz.

I może jeszcze dostać w trybie awaryjnym z niebieskim ekranie pop-up ..

Z powiedział, że mogę wysłać "moja muzyka" mój dokument "ect.. Memory Stick na drodze jest w trybie awaryjnym?
Old 25 lipca 2008, 17:27
Członek grupy

I nie słuchać tego prosto z facetem ustalające mój laptop, jak moja żona mówił do niego. Ale ona myśli, że on powiedział jej, że potrzebne karty pamięci do mojego laptopa Dell Insprion 2200, oraz że zostały one około 50 dolarów dolców. On stara się znaleźć poza innego laptopa, który działa, więc nie ma potrzeby, aby kupić sobie. Jedynym zdaniem mógłbym grzywny w drodze wykorzystania Goggle jest ta część K5198 - 64MB pamięci klucza USB.

1. Czy to brzmi jak do Was, że to urządzenie może zapisać wszystko dla mnie?

2. Z jego urządzenie USB, będzie on zawsze muszą pozostać na stałe na moim laptopie lub raz wszystko jest zapisane można go usunąć?
Reply

Register

Zakładki