![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam był posiadanie pewnych problemów niebieski ekran i może korzystać z niektórych pomóc. Wysłałem go do znajomego, który dzisiaj mi na następujący adres e-mail. Laptop jest niebieska badania ponownie. Do tej pory prowadził badania dysku twardego, pamięci testu. Teraz robią pełną odzyskiwania systemu operacyjnego. Czy sądzi Pan, mój komputer może być zbawiony? Ponadto, co on oznacza pełne odzyskiwanie systemu operacyjnego? |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak on ponownej instalacji systemu operacyjnego. |
|
| |||
| |||
| Czy to znaczy, będę tracić rzeczy jak (Moje dokumenty, Moje obrazy, Moja muzyka, Ulubione, desktop, dane aplikacji, itp.) |
|
| |||
| |||
| Tak, byłoby. Ale może być również próbuje dokonać naprawy instalacji. W takim przypadku nie będzie niczego luzem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zasada # 1 wysyłania danych do kogoś innego jest zachować kopię. Jeśli on robi kompletny ponowna i formatowanie dysku (można ponownie zainstalować w prawo w górę, ale większość po prostu wymazać go) może spowodować utratę danych.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak mogę zachować kopię gdybym mógł nawet dostać się do niego raz zaczął niebieski kontroli. |
|
| |||
| |||
| Ze względu na swoje rzekome regularnie kopiować, czyli co tydzień - miesiąc należy wykonać kopię zapasową kopię plików na dysku flash, wtórne hd, cd itd. Ale I'm guessing you wouldn't know-how do tego prawo ? Jeśli nie to na pewno masz znajomych, którzy mogliby to zrobić dla Ciebie, może przyjacielem thats biorąc spójrz na swój komputer. |
|
| |||
| |||
| W drugiej odpowiedzi, ponieważ nie dostaniesz niebieskim ekranie w BIOS - jeśli pamięć jest dobra, istnieje wiele rozwiązań do tworzenia kopii zapasowych danych poza systemem Windows. Zbyt późno, że obecnie, choć.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Aby późno, aby cokolwiek zrobić o tym teraz. ![]() I może jeszcze dostać w trybie awaryjnym z niebieskim ekranie pop-up .. Z powiedział, że mogę wysłać "moja muzyka" mój dokument "ect.. Memory Stick na drodze jest w trybie awaryjnym? |
|
| |||
| |||
| I nie słuchać tego prosto z facetem ustalające mój laptop, jak moja żona mówił do niego. Ale ona myśli, że on powiedział jej, że potrzebne karty pamięci do mojego laptopa Dell Insprion 2200, oraz że zostały one około 50 dolarów dolców. On stara się znaleźć poza innego laptopa, który działa, więc nie ma potrzeby, aby kupić sobie. Jedynym zdaniem mógłbym grzywny w drodze wykorzystania Goggle jest ta część K5198 - 64MB pamięci klucza USB. 1. Czy to brzmi jak do Was, że to urządzenie może zapisać wszystko dla mnie? 2. Z jego urządzenie USB, będzie on zawsze muszą pozostać na stałe na moim laptopie lub raz wszystko jest zapisane można go usunąć? |
![]() |
|
| Zakładki |