mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Blue Screen Probleme

Reply

Thread Tools
Old 22 iulie 2008, 18:04
Grupul de stat

Default Blue Screen Probleme

Am avut unele probleme de ecran albastru şi-ar putea folosi de ajutor. I-am trimis-o la un prieten care mi-a trimis astăzi o pe următoarea adresă de e-mail.

Laptop-albastra, din nou, de screening. Până în prezent, ne-am alergat hard drive test, un test de memorie. Acum, vom face o recuperare de pe sistemul de operare.

Crezi că-mi computer pot fi salvate?

De asemenea, ce inseamna de recuperare completă a sistemului de operare?
Old 22 iulie 2008, 18:52
Moderator Group

Se pare ca el este reinstalarea sistemului de operare.

Old 22 iulie 2008, 20:37
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Se pare ca el este reinstalarea sistemului de operare.
Ar însemna că mă duc să-şi piardă lucruri ca (My Documents, My Pictures, My Music, Favorite, desktop imagini, cererea de date, etc)
Old 22 iulie 2008, 20:39
Moderator Group

Da v-ar. Dar el poate fi, de asemenea, încercaţi să faceţi o instalare de reparare. În acest caz, nu va pierde nimic.

Old 22 iulie 2008, 21:33
Grupul de donator

Regula # 1 de a trimite datele dvs. de altcineva pentru a menţine un alt exemplar.

Dacă el este să faci o reinstalaţi şi este unitatea de formatare (puteţi reinstala dreptul exagerat, dar de cele mai multe doar şterge-o) s-ar putea să-ţi pierzi date.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 23 iulie 2008, 12:43
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Regula # 1 de a trimite datele dvs. de altcineva pentru a menţine un alt exemplar.

Dacă el este să faci o reinstalaţi şi este unitatea de formatare (puteţi reinstala dreptul exagerat, dar de cele mai multe doar şterge-o) s-ar putea să-ţi pierzi date.
Cum aş putea să păstreze o copie, dacă nici măcar nu am putut obţine în el o dată, a început albastru screening.
Old 23 iulie 2008, 15:27
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Satman858 View Post
Cum aş putea să păstreze o copie, dacă nici măcar nu am putut obţine în el o dată, a început albastru screening.
Pentru că dumneavoastră trebuie să aibă o copie, în sensul în fiecare săptămână - luni, ar trebui să facă o copie de rezervă ale fişierelor la un flash drive, secundar hd, CD-uri, etc Dar eu sunt ghicitul nu ar trebui să ştie cum să facă acest drept ? Dacă nu, atunci cu siguranţă aveţi prieteni care ar putea face-o pentru tine, poate ca prieten thats a lua o privire la computerul dumneavoastră acum.
Old 23 iulie 2008, 20:31
Grupul de donator

Celelalte răspunsul este pentru că nu a lua un ecran albastru în BIOS-ului - dacă-ţi memoria este bine, exista o multime de solutii pentru susţinerea de date in afara de Windows.

Prea târziu pentru că acum, totusi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 25 iulie 2008, 13:47
Grupul de stat

Pentru a întârziat să faci nimic despre asta acum.

Aş putea primi încă în modul de siguranţă cu ecran albastru pop up ..

Cu care a spus, pot trimite "muzica mea" mi documentul "ect. Pe un memory stick de cale de a fi în modul de siguranţă?
Old 25 iulie 2008, 17:27
Grupul de stat

Eu nu am auzit acest lucru direct de la tipul de fixare meu laptop, ca sotia mea a vorbit cu el. Dar ea crede că i-a spus că am nevoie de un card de memorie pentru meu laptop Dell Insprion 2200, şi că ele au fost aproximativ $ 50 de dolari. El este încercarea de a găsi o jos de pe un alt laptop care ar fi locul de muncă, aşa că nu ar fi nevoie pentru a cumpara o eu. La numai că am putut de bine, folosind un fel de ochelari de cal este această parte K5198 - 64MB memorie USB cheie.

1. Nu suna ca la voi ca acest dispozitiv ar putea salva totul pentru mine?

2. Cu acesta fiind un dispozitiv USB, va avea întotdeauna de a rămâne permanent pe laptop, sau o dată totul este stocat acesta poate fi înlăturat?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.