![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut unele probleme de ecran albastru şi-ar putea folosi de ajutor. I-am trimis-o la un prieten care mi-a trimis astăzi o pe următoarea adresă de e-mail. Laptop-albastra, din nou, de screening. Până în prezent, ne-am alergat hard drive test, un test de memorie. Acum, vom face o recuperare de pe sistemul de operare. Crezi că-mi computer pot fi salvate? De asemenea, ce inseamna de recuperare completă a sistemului de operare? |
|
| |||
| |||
| Se pare ca el este reinstalarea sistemului de operare. |
|
| |||
| |||
| Ar însemna că mă duc să-şi piardă lucruri ca (My Documents, My Pictures, My Music, Favorite, desktop imagini, cererea de date, etc) |
|
| |||
| |||
| Da v-ar. Dar el poate fi, de asemenea, încercaţi să faceţi o instalare de reparare. În acest caz, nu va pierde nimic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Regula # 1 de a trimite datele dvs. de altcineva pentru a menţine un alt exemplar. Dacă el este să faci o reinstalaţi şi este unitatea de formatare (puteţi reinstala dreptul exagerat, dar de cele mai multe doar şterge-o) s-ar putea să-ţi pierzi date.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cum aş putea să păstreze o copie, dacă nici măcar nu am putut obţine în el o dată, a început albastru screening. |
|
| |||
| |||
| Pentru că dumneavoastră trebuie să aibă o copie, în sensul în fiecare săptămână - luni, ar trebui să facă o copie de rezervă ale fişierelor la un flash drive, secundar hd, CD-uri, etc Dar eu sunt ghicitul nu ar trebui să ştie cum să facă acest drept ? Dacă nu, atunci cu siguranţă aveţi prieteni care ar putea face-o pentru tine, poate ca prieten thats a lua o privire la computerul dumneavoastră acum. |
|
| |||
| |||
| Celelalte răspunsul este pentru că nu a lua un ecran albastru în BIOS-ului - dacă-ţi memoria este bine, exista o multime de solutii pentru susţinerea de date in afara de Windows. Prea târziu pentru că acum, totusi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Pentru a întârziat să faci nimic despre asta acum. ![]() Aş putea primi încă în modul de siguranţă cu ecran albastru pop up .. Cu care a spus, pot trimite "muzica mea" mi documentul "ect. Pe un memory stick de cale de a fi în modul de siguranţă? |
|
| |||
| |||
| Eu nu am auzit acest lucru direct de la tipul de fixare meu laptop, ca sotia mea a vorbit cu el. Dar ea crede că i-a spus că am nevoie de un card de memorie pentru meu laptop Dell Insprion 2200, şi că ele au fost aproximativ $ 50 de dolari. El este încercarea de a găsi o jos de pe un alt laptop care ar fi locul de muncă, aşa că nu ar fi nevoie pentru a cumpara o eu. La numai că am putut de bine, folosind un fel de ochelari de cal este această parte K5198 - 64MB memorie USB cheie. 1. Nu suna ca la voi ca acest dispozitiv ar putea salva totul pentru mine? 2. Cu acesta fiind un dispozitiv USB, va avea întotdeauna de a rămâne permanent pe laptop, sau o dată totul este stocat acesta poate fi înlăturat? |