menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Modrá obrazovka Problémy

Reply

Thread Tools
Old 22. júl 2008, 18:04
Člen Skupina

Default Modrá obrazovka Problémy

Bol som s určitými problémami, modrá obrazovka a mohol použiť nejakú pomoc. Poslal som ju na priateľa, ktorý mi dnes poslal nasledujúcu e-mail.

Laptop je modrý screening znova. Zatiaľ sme běžela test pevného disku, pamäťovej test. Teraz robíme kompletnú obnovu na operačnom systéme.

Myslíte si, že počítač môže byť spasený?

Tiež, čo znamenajú úplnú obnovu operačného systému?
Old 22. júl 2008, 18:52
Moderátor skupiny

Znie to, ako je opätovne nainštalovať operačný systém.

Old 22. júl 2008, 20:37
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Znie to, ako je opätovne nainštalovať operačný systém.
By znamenalo, že budem strácať veci, ako je napríklad (Moje Dokumenty, Obrázky, Hudba, Obľúbené, desktopových súborov, používanie údajov atď)
Old 22. júl 2008, 20:39
Moderátor skupiny

Áno, mali by ste. Ale môže byť tiež snaží urobiť opravu inštalácie. V takom prípade vám nebude nič stratiť.

Old 22. júl 2008, 21:33
Darcu Skupina

Pravidlo # 1 odoslaním dát do niekoho iného, aby sa ďalšie kópiu.

Ak to robí kompletné preinštalovanie a formátovanie disku (môžete preinštalujte priamo nad hornou ale väčšina len otrite ju) môže dôjsť k strate dát.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 23. júla 2008, 12:43
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Pravidlo # 1 odoslaním dát do niekoho iného, aby sa ďalšie kópiu.

Ak to robí kompletné preinštalovanie a formátovanie disku (môžete preinštalujte priamo nad hornou ale väčšina len otrite ju) môže dôjsť k strate dát.
Ako by som mohla ponechať kópiu, jestli bych nemohol ani dostať do nej potom, čo začal modrá screening.
Old 23. júla 2008, 15:27
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Satman858 View Post
Ako by som mohla ponechať kópiu, jestli bych nemohol ani dostať do nej potom, čo začal modrá screening.
Pretože váš mal mať pravidelný kópie, čo znamená, každý týždeň - mesiac by ste mali urobiť záložné kópie súborov na flash disku, sekundárne hd, cd atď Ale já jsem hádať by ste nevedeli, ako na to právo ? Ak nie, potom určite máte priateľov, ktorí by to pre vás, možno to je priateľ vezme pozrieť sa na váš počítač.
Old 23. júla 2008, 20:31
Darcu Skupina

Táto odpoveď je iná, pretože nebudete mať modrú obrazovku v BIOSu - ak vaša pamäť je dobrá, existuje mnoho riešení pre zálohovanie dát mimo Windows.

Príliš neskoro, že teraz, keď.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 25. júla 2008, 13:47
Člen Skupina

Ak chcete neskoro urobiť niečo, aby teraz.

Mohol by som ešte dostať do núdzového režimu s modrou obrazovku pop až ..

Vďaka, že povedal, môžem poslať "moja hudba" môj dokument "ect. Do Memory Stick cestou je v núdzovom režime?
Old 25. júla 2008, 17:27
Člen Skupina

I didn't počuť priamo od chlapa stanovenie môj notebook, pretože svojou ženou hovoril s ním. Ale ona si myslí, že jej povedala, že som potreboval na pamäťovú kartu pre môj notebook Dell Insprion 2200, a že by bolo asi $ 50 dolárov. Ten sa snaží nájsť jedného z iného notebooku, ktorý by prácu, tak bych sa nebudete musieť zakúpiť sám. Jediné, myslím, že by som mohol pokutu spôsob použitia třeštit je táto časť K5198 - 64MB pamäte USB kľúč.

1. Znie to, ako na vás, že toto zariadenie by mohlo zachrániť všetko, čo pre mňa?

2. S tým, že sa jedná o USB zariadenia, bude mať vždy zostať natrvalo na mojom notebooku, alebo potom, čo všetko je uložené možno odstrániť?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.