мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Блуе Сцреен Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 срп 2008, 18:04
Мембер Гроуп

Default Блуе Сцреен Проблеми

Имам био власништво неке Блуе сцреен и проблеми могли да користите неке помоћи. Ја га послао свом пријатељу, који ми је данас послао следећу е-маил.

Лаптоп је плаво скрининг опет. До сада смо еарлы хард диск тест меморијске тест. Сад смо потпуни опоравак ради на оперативном систему.

Мислите ли моје рачунар може спасити?

Исто тако, шта он значи ла потпуни опоравак оперативног система?
Old 22 срп 2008, 18:52
Модератор / ица групе

Звучи као да је поново инсталирате оперативни систем.

Old 22 срп 2008, 20:37
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Звучи као да је поново инсталирате оперативни систем.
Да ли би значило да ћу се на ствари као што изгубити (Мы Доцументс, Мы Пицтурес, Мы Мусиц, Фаворити, десктоп слике, примена података, итд)
Old 22 срп 2008, 20:39
Модератор / ица групе

Да бисте. Али он мај такође покушава направити Репаир Инсталл. У том случају нећете одријешиш ништа.

Old 22 срп 2008, 21:33
Донаторска Група

Правило # 1 слања Ваших података да је неко други је да задржите копију.

Ако је догађај потпуна наново и обликовање погон (можете наново десно преко врха, али већина само елиминисати га), коју мај изгубите податке.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 23 срп 2008, 12:43
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Правило # 1 слања Ваших података да је неко други је да задржите копију.

Ако је догађај потпуна наново и обликовање погон (можете наново десно преко врха, али већина само елиминисати га), коју мај изгубите податке.
Како сам могла да задржи копију ако не бих могао ни ући у њега након што је започео плава Скрининг.
Old 23 срп 2008, 15:27
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Сатман858 View Post
Како сам могла да задржи копију ако не бих могао ни ући у њега након што је започео плава Скрининг.
Због Ваше требало да има редовне копирате, смисао сваке недеље - месец дана, требало би да направи копију копију датотека на бљесак возити, секундарна ХД, цд итд Али ја сам гуессинг ти не би знали како да се то право ? Ако не онда сигурно имате пријатеља који би могли да учини за вас, можда пријатељ тај узимајући поглед на ваше рачунар сада.
Old 23 срп 2008, 20:31
Донаторска Група

Други одговор је зато што не добијем плави екран у БИОС - ако ваша меморија је добро, постоји много решења за потпорни података изван система Уиндоус.

Да је прекасно за сада, ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 25 срп 2008, 13:47
Мембер Гроуп

До краја учинити ништа о томе сада.

Нисам могао а да још увек добити у безбедном начину рада са плавом екрану поп уп ..

Са тај је рекао, могу ли послати "моја музика" мој документ "итд. На меморы стицк на начин да се у безбедном начину рада?
Old 25 срп 2008, 17:27
Мембер Гроуп

ЈА није 'чути овај равно из тип причвршћивање мој лаптоп, као моја супруга разговарала са њим. Али она мисли да је он рекао да сам јој потребан меморијску картицу за мој Инсприон 2200 Делл лаптоп, а да су око 50 $ крупна сачма. Он је покушавао пронаћи једнократна другог лаптоп који ће радити, па не бих потреба за себи. Једино сам могао мислити фино путем помоћу колутање је овај део К5198 - 64МБ Меморы УСБ кључ.

1. Да ли то звук сличан вас да момци да се овај уређај могао спасити све за мене?

2. Уз то се УСБ уређај, он ће увек морати трајно остати на мој лаптоп, или одједном све се спрема да може бити уклоњена?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц