![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам био власништво неке Блуе сцреен и проблеми могли да користите неке помоћи. Ја га послао свом пријатељу, који ми је данас послао следећу е-маил. Лаптоп је плаво скрининг опет. До сада смо еарлы хард диск тест меморијске тест. Сад смо потпуни опоравак ради на оперативном систему. Мислите ли моје рачунар може спасити? Исто тако, шта он значи ла потпуни опоравак оперативног система? |
|
| |||
| |||
| Звучи као да је поново инсталирате оперативни систем. |
|
| |||
| |||
| Да ли би значило да ћу се на ствари као што изгубити (Мы Доцументс, Мы Пицтурес, Мы Мусиц, Фаворити, десктоп слике, примена података, итд) |
|
| |||
| |||
| Да бисте. Али он мај такође покушава направити Репаир Инсталл. У том случају нећете одријешиш ништа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правило # 1 слања Ваших података да је неко други је да задржите копију. Ако је догађај потпуна наново и обликовање погон (можете наново десно преко врха, али већина само елиминисати га), коју мај изгубите податке.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Како сам могла да задржи копију ако не бих могао ни ући у њега након што је започео плава Скрининг. |
|
| |||
| |||
| Због Ваше требало да има редовне копирате, смисао сваке недеље - месец дана, требало би да направи копију копију датотека на бљесак возити, секундарна ХД, цд итд Али ја сам гуессинг ти не би знали како да се то право ? Ако не онда сигурно имате пријатеља који би могли да учини за вас, можда пријатељ тај узимајући поглед на ваше рачунар сада. |
|
| |||
| |||
| Други одговор је зато што не добијем плави екран у БИОС - ако ваша меморија је добро, постоји много решења за потпорни података изван система Уиндоус. Да је прекасно за сада, ипак.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| До краја учинити ништа о томе сада. ![]() Нисам могао а да још увек добити у безбедном начину рада са плавом екрану поп уп .. Са тај је рекао, могу ли послати "моја музика" мој документ "итд. На меморы стицк на начин да се у безбедном начину рада? |
|
| |||
| |||
| ЈА није 'чути овај равно из тип причвршћивање мој лаптоп, као моја супруга разговарала са њим. Али она мисли да је он рекао да сам јој потребан меморијску картицу за мој Инсприон 2200 Делл лаптоп, а да су око 50 $ крупна сачма. Он је покушавао пронаћи једнократна другог лаптоп који ће радити, па не бих потреба за себи. Једино сам могао мислити фино путем помоћу колутање је овај део К5198 - 64МБ Меморы УСБ кључ. 1. Да ли то звук сличан вас да момци да се овај уређај могао спасити све за мене? 2. Уз то се УСБ уређај, он ће увек морати трајно остати на мој лаптоп, или одједном све се спрема да може бити уклоњена? |