az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Mavi Ekran Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 22 Temmuz 2008, 18:04
Üye Grubu

Default Mavi Ekran Sorunları

Ben ve bazı mavi ekran problemleri olan bazı yardım kullanabilirsiniz. Kim bugün bana aşağıdaki e-posta gönderildi Bir arkadaşına gönderdi.

Dizüstü mavi tarama tekrar. Şu ana kadar sabit disk testi, hafıza testi koştum var. Şimdi işletim sistemi üzerinde tam bir kurtarma yapıyorsun.

Benim bilgisayara kaydedilebilir mi?

Ayrıca, ne de işletim sistemi tam iyileşme ile demek?
Old 22 Temmuz 2008, 18:52
Moderatör Grubu

Gibi işletim sistemi yeniden yükleme olduğunu Sesler.

Old 22 Temmuz 2008, 20:37
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Gibi işletim sistemi yeniden yükleme olduğunu Sesler.
Bu gibi şeyler kaybetmeye gidiyorum anlamına gelir (Belgelerim, Resimlerim, Müziğim, Sık Kullanılanlar, masaüstü resimler, uygulama veri, vb)
Old 22 Temmuz 2008, 20:39
Moderatör Grubu

Evet olur. Ama ayrıca bir Onarım Yükle'yi yapmak için çalışıyor olabilir. Bu durumda bir şey serbest değildir.

Old 22 Temmuz 2008, 21:33
Bağış Grubu

Kural # 1 başka birine bir kopyasını tutmaktır veri gönderme.

Eğer kendisi ve tam bir yeniden yapıyor sürücü biçimlendirme olduğunu (sizin sağ üst üzerinde ancak yeniden yükleyebilirsiniz en sadece) size veri kaybedebilirsiniz onu silin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 23 Temmuz 2008, 12:43
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Kural # 1 başka birine bir kopyasını tutmaktır veri gönderme.

Eğer kendisi ve tam bir yeniden yapıyor sürücü biçimlendirme olduğunu (sizin sağ üst üzerinde ancak yeniden yükleyebilirsiniz en sadece) size veri kaybedebilirsiniz onu silin.
Eğer ben bile bir kere bu mavi tarama Başlamak couldn't nasıl bir kopyasını saklayabilirsiniz.
Old 23 Temmuz 2008, 15:27
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Satman858 View Post
Eğer ben bile bir kere bu mavi tarama Başlamak couldn't nasıl bir kopyasını saklayabilirsiniz.
Bunun nedeni, tahmin, her hafta düzenli bir anlamı kopyasına sahip olmayı - Ay bir flash sürücü, orta HD, cd vs için dosyaların kopyasını bir geri yapmak gerekir Ama bu doğru yapmak bilemeyiz tahmin ediyorum ? Eğer, değil kesinlikle sizin için yapabileceği arkadaşınızın artık bilgisayar bir göz alarak şu arkadaşlar, belki varsa.
Old 23 Temmuz 2008, 20:31
Bağış Grubu

Çünkü bir BIOS bir mavi ekran alamadım Diğer cevap - Eğer bellek, bol çözümler veri yedekleme için mevcut iyi Windows dışında.

Çok geç artık, ama değer.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 25 Temmuz 2008, 13:47
Üye Grubu

Geç o şimdi bir şey yapmak için.

Hala güvenli moduna mavi ekran açılır .. kadar alabilir

Bunu söyledi, ben "benim müzik" Belgeme "EKT gönderebilirsiniz. Hafıza üzerine güvenli modda olmanın yolu ile sopa?
Old 25 Temmuz 2008, 17:27
Üye Grubu

Gibi karım onunla konuştum Ben, bu adam benim laptop tamir kimden düz duymadım. Ama o benim Dell Insprion 2200 dizüstü bilgisayar için bir bellek kartına ihtiyaç ve söyledim o da hakkında $ 50 dolar olduğunu düşünüyor. O çalışacak bir dizüstü bir kapalı bulmak için, bir kendime almanıza gerek kalmaz çalışıyor. Sadece ben patlak kullanarak arada iyi olacağını düşündüğüm bu bölümü K5198 - 64MB USB Bellek anahtarıdır.

1. Bu sizin çocuklar bu cihaz benim için her şeyi kaydetmek olabilir ses var mı?

2. Bu kaldırılabilir kaydedilir ile bir USB cihazı olan, her zaman kalıcı olarak benim dizüstü veya sonra her konuda kalmak zorunda olacak?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından