по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Сините екрани

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 януари 2008 г, 05:24
Член Група

Здрасти. Аз изново моя компютър последно уикенд. Тя е M2N-E SLI борда, Сапфир 1950 про 256MB PCI-E графики, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. На първо той се завтече ОК, макар rebooting взеха своето време и често се опитах 3 или 4 пъти, преди успех. Продължавах да се прозорец съобщения, че Windows файл е бил корумпиран затова reinstalled Windows (XP).
Сега, тя започва, но след няколко минути отива в синьо екран с "лоши масур заглавието" легенда. Аз съм с моя стар 500 Wt захранване и сега ще бъде поръчване нова версия 750. Дали някой има други идеи?
Наздравици
Old 30 януари 2008 г, 05:42
Номер на групата

XP, които имаш? Вие вероятно имате твърде много овен, Айв бил там

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 30 януари 2008 г, 05:42
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от RB211 View Post
Здрасти. Аз изново моя компютър последно уикенд. Тя е M2N-E SLI борда, Сапфир 1950 про 256MB PCI-E графики, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. На първо той се завтече ОК, макар rebooting взеха своето време и често се опитах 3 или 4 пъти, преди успех. Продължавах да се прозорец съобщения, че Windows файл е бил корумпиран затова reinstalled Windows (XP).
Сега, тя започва, но след няколко минути отива в синьо екран с "лоши масур заглавието" легенда. Аз съм с моя стар 500 Wt захранване и сега ще бъде поръчване нова версия 750. Дали някой има други идеи?
Наздравици
Звучи като масур файлове са корумпирани. (Система за печат) Вие не се нуждаят от по-голяма PSU!

Може да се наложи да деактивирате / Remove вашите принтери, докато не може да получи тази фиксирана. Също така спрете принтирай спулера.

Old 30 януари 2008 г, 05:45
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Звучи като масур файлове са корумпирани. (Система за печат) Вие не се нуждаят от по-голяма PSU!

Може да се наложи да деактивирате / Remove вашите принтери, докато не може да получи тази фиксирана. Също така спрете принтирай спулера.
Аз да се използва лошо басейн заглавна Когато се опитах да отида 4GB на моя 32bit Vista, тя премества надолу до 3gb, най-32 могат да използват и син екран, тъй като не е било

Може и да има все пак това е само от моя се реванширам като отидеш заедно определят

Old 30 януари 2008 г, 05:59
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от mrdaveyk View Post
Аз да се използва лошо басейн заглавна Когато се опитах да отида 4GB на моя 32bit Vista, тя премества надолу до 3gb, най-32 могат да използват и син екран, тъй като не е било

Може и да има все пак това е само от моя се реванширам като отидеш заедно определят
Уау, просто забелязах, размерът на RAM. Можеше да бъде наред!

Опитайте се да вземе памет модул се!

Old 30 януари 2008 г, 09:56
Член Група

Аз ще опитам овена нещо, но аз арго разбирам защо 4GB е твърде много? Имам 4 х 1GB пръчки от моите стари настройка дори и не сте сигурни за типа др Ще го вървим. Наздраве момчета. А и тя XP Home ..
Old 30 януари 2008 г, 10:03
Член Група

XP Home doesn't признават повече от 3GB или овен. XP пропорционално 64bit обаче.
Old 30 януари 2008 г, 10:35
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Уау, просто забелязах, размерът на RAM. Можеше да бъде наред!

Опитайте се да вземе памет модул се!
Аз съм просто се радвам, че може да се потвърди Im не говори глупости

споделите с нас как се получи на приятел

Old 30 януари 2008 г, 11:22
Член Група

Прибрах у дома, да четете публикациите си и извади един от членовете тояга. Сега просто 2GB там. Тя продължила 15 минути и се върнаха на син екран Всякакви други мисли момчета. Наистина оценявам помощта ви тук.
Old 30 януари 2008 г, 11:25
Член Група

Аз също имат 2GB Памет в моя стар M / B (4 Х 512) обаче не е сигурен в неговата спекулация. Може би, както и дават че опитайте по-късно .. Опа .. аз вече заяви, че didn't I..
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc