![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Аз изново моя компютър последно уикенд. Тя е M2N-E SLI борда, Сапфир 1950 про 256MB PCI-E графики, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. На първо той се завтече ОК, макар rebooting взеха своето време и често се опитах 3 или 4 пъти, преди успех. Продължавах да се прозорец съобщения, че Windows файл е бил корумпиран затова reinstalled Windows (XP). Сега, тя започва, но след няколко минути отива в синьо екран с "лоши масур заглавието" легенда. Аз съм с моя стар 500 Wt захранване и сега ще бъде поръчване нова версия 750. Дали някой има други идеи? Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP, които имаш? Вие вероятно имате твърде много овен, Айв бил там
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Може да се наложи да деактивирате / Remove вашите принтери, докато не може да получи тази фиксирана. Също така спрете принтирай спулера.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Може и да има все пак това е само от моя се реванширам като отидеш заедно определят
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Опитайте се да вземе памет модул се!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз ще опитам овена нещо, но аз арго разбирам защо 4GB е твърде много? Имам 4 х 1GB пръчки от моите стари настройка дори и не сте сигурни за типа др Ще го вървим. Наздраве момчета. А и тя XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesn't признават повече от 3GB или овен. XP пропорционално 64bit обаче. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() споделите с нас как се получи на приятел
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Прибрах у дома, да четете публикациите си и извади един от членовете тояга. Сега просто 2GB там. Тя продължила 15 минути и се върнаха на син екран Всякакви други мисли момчета. Наистина оценявам помощта ви тук. |
|
| |||
| |||
| Аз също имат 2GB Памет в моя стар M / B (4 Х 512) обаче не е сигурен в неговата спекулация. Може би, както и дават че опитайте по-късно .. Опа .. аз вече заяви, че didn't I.. |